Cum a fost afectată silueta lui Emily Burghelea după ce a devenit mămică pentru a doua oară

Cum a fost afectată silueta lui Emily Burghelea după ce a devenit mămică pentru a doua oară
Sursa foto: Facebook

Emily Burghelea a adus pe lume un băiețel, devenind astfel mămică pentru a doua oară. Ea a preferat sa nască pe cale naturală și totul a decurs fără complicații, iar pe lângă asta s-a recuperat într-un ritm alert.

După ce vedeta împreună cu micuțul ei au petrecut o singură zi în maternitate, s-au întors acasă unde erau așteptați de restul familiei.

Încă are febră musculară

Tânăra a fost mereu sinceră cu fanii săi și îi ține mereu la curent cu fiecare eveniment din viața ei, lucru ce a determinat-o să facă o poză pentru aceștia înainte de a părăsi maternitatea.

Foto: captură Instagram

Urmăritorii acesteia au apreciat ritmul alert de recuperare al vedetei și au complimentat-o în comentarii.

„Cam așa arată corpul meu, la fix o zi după naștere! Nu vă imaginați ce febră musculară am! Mă doare fiecare mușchiuleț din corp. În momentul expulziei încordezi și mușchi de care nu știai că există EFECTIV! Dar heeeei! Sunt recuperată aproape în totalitate!Nașterea naturală este o minune. Atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș. Dacă puteți alege, vă încurajez să alegeți nașterea naturală, fetelor! Să nu vă fie teamă!”, a spus Emily Burghelea, pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe