Cum a început povestea de dragoste dintre Cosmin și Eliza Natanticu

Cum a început povestea de dragoste dintre Cosmin și Eliza Natanticu

Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza fac echipă în sezonul 4 Asia Express, Drumul Împăraților, show TV difuzat de Antena 1

Cei doi s-au căsătorit în 2018, însă formează un cuplu din 2009, când le-a făcut cunoștință o prietenă comună: „Ne-a făcut cunoștință o prietenă comună, dar atunci nu a «percutat» nici unul dintre noi. Abia după vreo două săptămâni m-a căutat Lizi pe Facebook”, a povestit Cosmin pentru Click!.

„Mi-a scris și tot în ziua aceea am ieșit la masă. Am descoperit că avem o grămadă de lucruri în comun. De atunci pot să zic că s-au legat lucrurile. Deci, ea m-a căutat pe mine (zâmbește). De atunci suntem de nedespărțit, ne consultăm, luăm decizii împreună, ne susținem”, a completat actorul, potrivit unica.ro.

Cum s-au cunoscut cei doi

Cosminși Eliza au povestit de curând ce înseamnă experiența Asia Expres.

„În primă fază pleci entuziasmat și te bucuri de orice, te bucuri de adrenalină, te bucuri că te primesc oamenii în casa lor și te ajută. Te bucuri de toate experiențele, dar după îți pică bucuria”, a povestit Eliza despre experiența Asia Express, la Antena Stars. „Ne-am descurcat”, a completat Cosmin.

„Ne considerăm mai uniți”, a mai spus Eliza. „Eu aș merge în fiecare zi la Asia Express, jur, așa de mult mi-a plăcut. Cea mai tare experiență, nu ai cum să trăiești așa ceva. Ne-am împins limitele”, a continuat. „Și ne-am mai împins și între noi”, a glumit actorul.

Ce a însemnat experiența Asia Expres

„Natanticu, pentru mine, este ca un amplificator. Poate să amplifice orice sentiment. Eu sper să ne înțelegem la fel de bine forever and ever. Sper să își poată controla acest volum de negativitate”, a mai spus Eliza la Antena 1.

„Descoperim lucruri noi și că suntem foarte sudați”, a spus și actorul. „Și descoperim că suntem mai puternici de la zi la zi”, a completat Eliza.

În anul 2016, Eliza a participat la X Factor, show în cadrul căruia a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie.

Aceasta a mărturisit în fața juraților și a publicului că totul s-a întâmplat pe o plajă în Grecia, când era extrem de nervoasă, iar în prima fază a refuzat, dar apoi nu a avut de ales și a acceptat propunerea.

„Viitorul meu soţ a avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare. Şi cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă şi, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?!, a trebut să îl iau”, a povestit Eliza la X Factor.

Ultima oră
16:02 - Ministrul Energiei, Virgil Popescu: „Odată cu plafonarea și compensare facturilor se vor calma și fluctuațiile din piață. Cred că prețurile se vor tempera”
15:55 - Ca la noi, la nimeni. Un român a băut o ladă de bere pentru a elimina vaccinul anti-COVID
15:42 - Părinții vaccinați cu copii mai mari de 7 ani, infectați cu Covid, nu pot primi concediu plătit
15:35 - Ce pățesc „vaccinații la chiuvetă” dacă doresc să se imunizeze împotriva virusului COVID. „Trebuie să se autodenunțe”
15:30 - Proiectul care prevede introducerea certificatului verde COVID pentru personalul medical, pentru angajații din instituții și pentru cei din clădirile de birouri a fost respins de Senat. Propunerea merge la Camera Deputaților, for decizional
15:25 - Florin Cîțu, despre introducerea certificatului verde COVID pentru angajați: „Rezultatele le vedem deja în ceea ce privește vaccinarea”
15:22 - PSD nu votează proiectul privind obligativitatea certificatului de vaccinare la locul de muncă. Adrian Streinu-Cercel: Este greşit ştiinţific
14:56 - Florin Cîțu neagă o înțelegere privind intrarea PSD la guvernare : „O refacere a USL nu este un proiect în acest moment” / „Se poate ajunge ca USR să revină la guvernare, după o discuție față în față”
14:54 - Grupuri de Facebook, realizate pentru comercializarea certificatelor false de vaccinare. Medic din București: Aveți o hârtie şi zero protecție
14:53 - Atentat ISIS în Irak. 11 oameni au murit, iar 13 au fost răniți