Cum arată George Clooney. Actorul american a slăbit 13 kilograme și e de nerecunoscut (FOTO)

Cum arată George Clooney. Actorul american a slăbit 13 kilograme și e de nerecunoscut (FOTO)

De dragul artei, unii actori depun eforturi uriașe pentru a se transforma radical din punct de vedere fizic. Printre aceștia, celebrul George Clooney. Actorul în vârstă de 59 de ani a abordat o rutină radicală de slăbire, care l-a dus pe patul de spital.

Actorul britanic va juca rolul unui supraviețuitor al unei catastrofe globale, în filmul „The Midnight Sky”, motiv pentru care a trebuit să slăbească într-un timp record. El recunoaște că totuși, a cam exagerat.

„Cred că m-am străduit prea mult să slăbesc rapid și probabil că nu aveam grijă de mine”, a declarat Clooney.

George Clooney, actor și regizor

Clooney a ajuns în spital cu 4 zile înainte să înceapă filmările pentru noua producție Netflix, iar medicii i-au mai dat o veste: l-au diagnosticat pe actor cu pancreatită. Este o boală care nu i-a pus viața în pericol, motiv pentru care a putut fi externat în câteva zile.

În filmul „The Midnight Sky”, Clooney îl interpretează pe Augustin Lofthouse, bolnav de cancer. De asemenea, britanicul se ocupă și de regia producției care va avea premiera în data de 23 decembrie 2020.

„A durat câteva săptămâni ca starea mea să se îmbunătățească și ca regizor nu este atât de ușor, pentru că ai nevoie de energie”, a mai declarat George Clooney.

Urmăriți B1TV.ro și pe