Cum arată iubitul Mădălinei Ghenea. E mai frumos ca Leonardo di Caprio? (FOTO)

sursa Foto: Instagram

Mădălina Ghenea a fost destul de secretoasă în ceea ce îl privește pe iubitul său. Chiar dacă a încercat să îl țină departe de ochii presei pe cel care i-a furat inima, cei doi au fost surprinși la concertul susținut de Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl. La începutul lunii mai, au apărut zvonuri potrivit cărora Mădălina Ghenea ar fi din nou singură, însă nu a durat mult și au luat naștere speculații potrivit cărora îndrăgostiții s-ar fi împăcat.

Cine este iubitul Mădălinei Ghenea

Mădălina Ghenea formează un cuplu cu Leonardo Maria del Vecchio, cu care s-ar fi cunoscut în toamna lui 2019. Acesta are 25 de ani și este fiul fondatorului Luxottica, care are o avere estimată la 24 de miliarde de euro. Înainte de a fi împreună cu frumoasa noastră româncă, Leonardo Maria Del Vecchio a format un cuplu cu Alessia Tedeschi, un fotomodel cunoscut. La rândul săi, și Leornardo este un model celebru.

Din nefericire, surse din apropierea cuplului ar fi declarat că frumoasa româncă nu a reușit să îi câștige și inima „socrului”. Din cauză că acesta nu o prea agrea pe Mădălina Ghenea, cei doi s-ar fi despărțit pentru că Leonardo ar fi ținut cont de părerea tatălui său.

După mica ruptură, cei doi s-ar fi împăcat cu puțin timp înainte ca Leonardo să împlinească 25 de ani, potrivit viva.ro. Desigur, din cauza pandemiei de coronavirus, împăcarea s-ar fi produs prin telefon.

Iubirile Mădălinei Ghenea

Fotomodelul a avut mai multe relații de-a lungul timpului cu actori celebrii de la Hollywood.

Mădălina Ghenea a avut o relație cu actorul Leonardo DiCaprio și a fost iubita actorului scoțian Gerard Butler. În plus a mai fost împreună și cu Michael Fassbender și Louis Hamilton. De asemenea, în 2016 a avut o relație de dragoste cu celebrul designer Philipp Plein, care a durat doar 38 de zile.

Înainte de relația cu Leonardo, Mădălina Ghenea s-a iubit cu un alt afacerist, moldoveanul Matei Stratan, cu care are și un copil. Nici relația cu acesta nu a durat însă foarte mult, cei doi fiind surprinși de nenumărate ori în scandaluri publice. Cei doi s-au despărțit după ce Matei Stratan ar fi înșelat-o pe frumoasa româncă cu o pianistă cunoscută. Din relația celor doi, a rezultat o fetiță, în vârstă de trei ani acum.

„Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, scria Mădălina Ghenea pe Facebook, la puțin timp după ce a descoperit că Matei Stratan îi fusese infidel.

Despre Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea și-a început cariera în domeniul modei de când avea 15 ani și a prezentat pentru creatorul Gattinoni. De asemenea, a participat la prezentări de modă în toată lumea, motiv pentru care se declară „cetățean al lumii, cu viața într-o valiză”.

Printre reclamele cele mai cunoscute se numără cele la branduri ca La Perla, Lovable, Lise Charmel, Peroni, New Yorker, Borghetti, Sloggi, Grimaldi Mare, Max Well, Lormar, Amarea, Primadonna, Quelle, Margherita Mazzei, Lascana, Von Dutch, Parah, Lepel sau Huntermoller.

Ca actriță a debutat în anul 2011, în rolul Irinei din filmul italian „I soliti idiotic”.