Cum au confirmat detectivii suspiciunile Shakirei: Chiar și așa, tot i-a mai acordat o șansă infidelului dar nu a meritat-o

Cum au confirmat detectivii suspiciunile Shakirei: Chiar și așa, tot i-a mai acordat o șansă infidelului dar nu a meritat-o
Foto: Hepta/Zuma Press / David Santiago.

Unul dintre indiciile care i-au alimentat suspiciunile Shakierei că relația ei cu Pique a intrat într-un impas este o descoperire pe care a făcut-o în propriul frigider. Dar, în ultima vreme, între cei doi s-a conturat un conflict de la distanță.

Shakira și Pique au divorțat deoarece artista a descoperit că este înșelată de soțul ei. Suspiciunile au apărut când ea a găsit un borcan cu gem în frigider, chiar dacă nimeni din familia sa nu consuma acest aliment. Dar nu este totul: jurnaliștii din Madrid scriu că în timp ce solista s-ar fi aflat în America, la un concert, ar fi primit un telefon de la iubitul ei, Pique, care i-ar fi cerut o pauză în relație.

Atitudinea fotbalistului a pus-o pe gânduri imediat pe cântăreață: după aceste faze, ar fi angajat detectivi particulari care l-ar fi fotografiat pe Gerard cu Clara Chia, amanta sa.

Artista nu a dorit să se despartă

Deși distrusă sufletește, ea i-a cerut lui Pique să meargă la o terapie de cuplu și să nu renunțe la căsătorie dar a fost refuzată fotbalist.

A fost momentul în care s-ar fi umplut paharul și a dus la separarea totală; de atunci, Shakira a transformat totul în resentimente, ceea ce a provocat scandalurile dintre cei doi care au urmat.

Shakira a ripostat și i-a enervat pe foștii socrii! Mama lui Gerard Pique nici nu vrea să o mai vadă!

Ca răzbunarea să fie deplină, artista columbiană i-a atacat și pe părinții lui Gerard Pique, cei care și-au apărat fiul în toată această poveste. ”Foștii socrii” ai Shakirei locuiesc chiar în casa alăturată, chiar lângă cea în care au trăit împreună artista și fostul fotbalist, astfel că, vedeta muzicii mondiale le face cumva viața grea în aceste momente.

Potrivit spaniolilor de la Telecinco, citați de As.com, din vila Shakirei, în toate aceste zile, a răsunat noua melodie în mai multe rânduri. Artista a pus piesa în boxe la cel mai mare volum posibil, iar scopul ar fi fost ca părinții lui Gerard Pique să-l audă. ”  Răzbunarea Shakirei împotriva socrilor  ”, au titrat spaniolii, care mai menționează și faptul că mama fostului jucător de la Barcelona nici nu mai vrea să audă de ”nora” ei, în timp ce tatăl fotbalistului s-a poziționat, deocamdată, pe un teren neutru.

Borcanul suspect

Shakira a realizat că este înșelată de Gerard Pique când a descoperit un borcan cu gem de căpșuni, jumătate mâncat, în frigiderul lor, după ce s-a întors dintr-o călătorie. Se zvonește că fotbalistul ar fi întreținut o relație cu Clara Chia înainte de divorțul cu artista.

Artista columbiană a devenit suspicioasă gândindu-se că nimeni din familia sa nu mănâncă gem. Fanii artistei au fost profund surprinși de gestul fotbalistului.

Una dintre ipoteze ar fi fost că a găsit ceva în neregulă în frigider. Dar se pare că mai există o variantă, publicată astăzi de Marca.

Când artista se afla în deplasare, în SUA, ar fi primit un telefon de la Gerard Pique, din Barcelona, care i-ar fi spus că are nevoie de o pauză. Shakira ar fi simțit că ceva nu e în regulă și ar fi angajat detectivii care l-au fotografiat pe fotbalist cu Clara Chia, amanta sa. Când Shakira a venit și l-a confruntat cu imaginile, Pique ar fi refuzat oferta sud-americancei de a merge la terapie de cuplu, ceea ce a umplut paharul.

Shakira și Pique, într-o nouă fază de război

Într-o piesă care a doborât recorduri pe YouTube, în colaborare cu DJ-ul argentinian Bizarrap, Shakira îi ironizează pe fostul soț și pe noua sa iubită, Clara Chia.

Columbianca a făcut o comparație care i-a atras multe controverse: susține că fostul star al Barcelonei „a dat un Rolex pe un Casio, un Ferrari pe un (Renault) Twingo”.

În consecință, Pique a confirmat: și-a achiziționat în realitate un Twingo.

Divorțul din iunie 2022 a luat prin surprindere pe toată lumea pentru că aveau doi băieți împreună: Sasha și Milan.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)