Shakira nu se potolește: A adus betoniera la casa lui Pique

Shakira nu se potolește: A adus betoniera la casa lui Pique
Foto: Hepta/Abaca Press / AA/ABACA.

Shakira, care se află în mijlocul unui scandal cu fostul ei iubit, Gerard Pique, după despărțirea lor, a luat acum o decizie drastică de a evita orice contact cu familia ex-partenerului.

Shakira rupe relații cu familia lui Pique

Shakira a decis să construiască un zid de beton între casa ei și cea a părinților fostului său partener Gerard Pique, din cauza dorinței de a nu mai avea nicio legătură cu aceștia.

În prezent, cele două locuințe sunt unite prin o grădină comună, dar aceasta ar putea să se schimbe în curând, deoarece o betonieră a fost observată sosind la casa Shakirei.

Shakira, supărată foc

Energica solistă Shakira (45 ani) se pare că nu și-a găsit încă liniștea, la șase luni după despărțirea de fostul fotbalist Gerard Piqué (35 de ani) și își continuă circul răzbunării pe fostul soț; la scurt timp după ce cântăreața a doborât recorduri cu piesa „Out of Your League” – despre care gurile rele zic că face referire chiar la tatăl copiilor ei, un ziar spaniol a relatat că ea ar fi montat o păpușă vrăjitoare pe balconul casei sale din Barcelona, îndreptată spre vila fostei sale soacre.

Piesa „Out of Your League”, al cărei videoclipul a fost beneficiat de peste 63 milioane vizualizări în 24 ore – curpinde versuri aluzive la mama lui Pique: „M-ai lăsat vecină cu soacra, cu presa la ușă și datorii la Fisc. ”

Shakira, care se bucură de o avere de 300 milioane de dolari, este supărată foc pe infidelitatea fotbalistului care care a înșelat-o cu studenta Clara Chia Marti (23 ani),

Urmăriți B1TV.ro și pe