Cum au influențat-o pe Elena Chiriac certurile cu Andreea Tonciu și Marian Drăgulescu: „Sunt cunoscută pentru faptul că nimeni și nimic nu mă poate opri”

Cum au influențat-o pe Elena Chiriac certurile cu Andreea Tonciu și Marian Drăgulescu: „Sunt cunoscută pentru faptul că nimeni și nimic nu mă poate opri”
Foto: Instagram

Elena Chiriac a fost la un pas de a câștiga „Survivor” la doar 20 de ani. În calea succesului, tânăra deșteaptă și frumoasă s-a confruntat și cu momente dificile, în care a fost sensibilă și vulnerabilă. Acum, Elena Chiriac a dezvăluit detalii despre certurile cu Andreea Tonciu și Marian Drăgulescu, notează Viva.

Finalista de la „Survivor” a mărturisit că după ce a fost participanta concursului, este acum mai fericită ca niciodată și vede viața dintr-o altă perspectivă.

„Văd viața dintr-o perspectivă mai sănătoasă, sunt mai atentă la lucrurile mici, mai prezentă și reușesc să fac rai din ce am. „Survivor” este experiența vieții mele, este exact ceea ce aveam nevoie ca să apreciez și să iubesc mai mult viața pe care o am. Iar acum nu mai există nimic care să mă poată doborî. Fericirea mea este interioară.

Cât despre corpul fizic, a fost nevoie de aproximativ două săptămâni să se adapteze, să revină la „normal. Primele nopți am dormit pe jos, dar ușor, ușor am reușit să redobândesc obiceiurile unui om normal și acum pot dormi în pat”

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Elena Chiriac (@elennaq)

Elena Chiriac își dorea să câștige, dar s-a resemnat și cu locul pe care l-a ocupat în cadrul competiției: „Viața nu ne oferă ceea ce ne dorim, ci ceea ce avem nevoie. Și sunt sigură că Dumnezeu are alte planuri pentru mine, pentru care sunt pregătită”

Ea a menționat că a făcut tot ce i-a stat în puteri, iar pe lângă faptul că au contat performanțele sportive, strategiile și ambiția, a contribuit și felul cum a fost percepută de telespectatori.

„Eu am făcut ce am putut mai bine la momentul respectiv. Au existat oameni care nu au apreciat sinceritatea mea, poate și pentru că de multe ori eram tăioasă. Însă, iubesc oamenii care au reușit să vadă și dedesubturile”, a spus Elena, subliniind că ambiția și curajul au determinat-o să fie un om bun.

Despre conflict

De-a lungul concursului, Elena Chiriac a avut conflicte cu Andreea Tonciu, Alex Delea și cu Marian Drăgulescu, la care a reacționat cu orice preț.

„Sunt cunoscută pentru faptul că nimeni și nimic nu mă poate opri din a-mi exprima părerea. În cinci luni s-au adunat multe frustrări, care, odată cu înfrângerile de care noi, Faimoșii, aveam parte, au ieșit la suprafață. E greu să îți controlezi stările în niște condiții atât de dure.

 N-aș schimba nimic, deși știu că și eu am greșit. Învăț din greșelile mele și fac pe cât posibil să nu le repet. Nu îmi place când sunt subestimată sau disprețuită, și asta mă face să reacționez pe măsură”, a mărturisit vedeta.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Elena Chiriac (@elennaq)

După încheierea competiției, Elena Chiriac a rămas în relații bune cu Laura și CRBL, dar și cu Alex Delea: „Mă bucur că am reușit să cunosc suflete frumoase într-un show atât de dur”

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - Stelian Tănase: Coaliția va rezista cât va dori Klaus Iohannis. N-ar fugi niciunul, că e de furat mult (VIDEO)
23:53 - Stelian Tănase: UDMR a devenit o anexă a FIDESZ. Trebuie să plece de la guvernare / Dacă UDMR nu-și limpezește relația cu Budapesta, o s-o facă serviciile speciale (VIDEO)
23:21 - Stelian Tănase: Cum o fi un general în fruntea unui partid liberal eu nu pot să înțeleg… Klaus Iohannis nu lasă nimic în urmă. L-au păcălit pe Cîmpeanu să îi scrie o lege a educației, dar nu poate să scrie, nu e Spiru Haret (VIDEO)
23:00 - Simona Halep, campioană la Toronto după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia / Românca urcă pe locul 6 WTA
22:30 - Ludovic Orban reclamă „o risipă uriașă și o lipsă de respect față de banul public”: „După capul lor, în mod normal, de la 1 august ar fi trebuit crescute salariile în tot sectorul public. Au generat noi și noi cheltuieli” (VIDEO)
22:05 - Ludovic Orban: Banii primiți la rectificare nu o să îi ajungă Ministerului Energiei să compenseze nici măcar pe luna aprilie. Se vor crea niște blocaje în lanț. O să rămânem fără furnizori (VIDEO)
21:46 - Ludovic Orban: Toată politica guvernamentală este dictată de PSD, partidul care face legea în guvernare. Nici nu mai există ceea ce se numea PNL. Nu există pic de liberalism în această guvernare (VIDEO)
21:31 - Ludovic Orban: Noile măsuri fiscale îi afectează pe toți românii. Nu mai există nimic din ceea ce este liberal astăzi în PNL. Un om de dreapta nu poate să mai aibă încredere în PNL, e ca și cum ar vota cu PSD (VIDEO)
21:01 - Un copil de un an și jumătate a căzut într-un lac Harghita: „Este în stare de inconștiență, dar respiră”
20:44 - Șofer urmărit de polițiști în traficul din București. A fost prins după ce s-au tras focuri de avertisment. Bărbatul a avariat o mașină de poliție și a fost testat pozitiv cu aparatul etilotest