Elena Chiriac, îndrăgostită în secret de Alex Delea? Cătălin Zmărăndescu a dat cărțile pe față!

Elena Chiriac, îndrăgostită în secret de Alex Delea? Cătălin Zmărăndescu a dat cărțile pe față!
Foto: captura video.

Elena Chiriac este una dintre cele mai faimoase și controversate finaliste de la  Survivor România. Tânăra a concurat alături de alți războinici pentru premiul mare în valoare de 100.000 de euro.

Elena Chiriac nu-și ascunde sentimentele

Cu toate că s-a clasat pe locul doi, bruneta se consideră o adevărată învingătoare. Ex-concurenta este tot mai des invitată la diferite emisiuni. Se pare că îi place să se afle în centrul atenției, însă tânăra  este mai rezervată atunci când vine vorba despre viața personală.

Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit, recent, în cadrul unui interviu, Elena Chiriac s-ar fi îndrăgostit de câștigătorul emisiunii, Alex Delea,  încă din primele zile în care a ajuns în Republica Dominicană.  Potrivit ex-concurentului de la Survivor, cei doi nu sunt doar prieteni, ci sunt legați de un sentiment puternic.  Vedetele nu au oferit informații în plus.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Elena Chiriac (@elennaq)

Alexandru Delea nu mai e singur

Alexandru Delea este marele câștigător al competiției Survivor România. După câteva zeci de săptămâni de luptă, tânărul a obținut 100.000 de euro.

Ex-concurentul a ajuns acasă și încearcă să revină la normalitate. Se zvonește că tânărul nu mai e singur. Inima acestuia a fost furată de o colegă de la Survivor.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Alex Delea (@alexdelea)

Alexandra Duli, fosta războinică de la Survivor România, a postat câteva poze cu Alexandru Delea. Concurenții au fost surprinși pe terasa unui local din București. Internauții bănuiesc că între cei doi există ceva mai mult decât o relație de prietenie.

Acum ceva timp, Alex Delea, Elena Chiriac, Blaze, Mihaela Stan și Alexandra Duli au făcut apariție  la o cafenea din zona Piața Unirii. Câștigătorul Survivor le-a adus fetelor și câte o floare.

Urmăriți B1TV.ro și pe