Cum își teroriza Bill Gates angajații. Oamenii de Microsoft au povestit episoadele marcante

Cum își teroriza Bill Gates angajații. Oamenii de Microsoft au povestit episoadele marcante

Noi informații incendiare despre Bill Gates (65 de ani) au apărut în mass-media internațională. Revista GQ a relatat informații mai puțin cunoscute de publicul larg, despre trecutul controversatului om de afaceri.

Bill Gates pare a fi tipologia standard a „șoarecelui de bibliotecă”, a „tocilarului” modern. Dar pentru că aparențele pot înșela, fondatorul Microsoft ar fi, de fapt, un tiran, cel puțin în relația cu subalternii, informează sursa citată.

Potrivit GQ, în anii ’80-’90, Bill Gates era considerat drept un șef extrem de dur, cu comportament de sociopat. Gates era mereu la muncăși-și spiona constant angajații, pentru a vedea exact la ce oră veneau și când plecau de la birou. De asemenea, cunoștea pe de rost numerele de înmatriculare ale colegilor.

Bill Gates, un „workaholic” autentic

Paul Allen, cofondatorul companiei, a confirmat informațiile pentru Vanity Fair: „La Microsoft nivelul de stres era unul imens, deoarece Bill avea pretenţia ca toţi angajaţii să lucreze nonstop, ca el. În weekenduri, inspecta parcarea firmei să vadă cine şi-a făcut apariţia la birou şi cine nu”.

În plus, Bill Gates obișnuia să trimită mailuri angajaților săi în toiul nopții, inclusiv jigniri. Înjurăturile în ședințe erau un obicei pentru Gates.

Fondatorul Microsoft, al treilea cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la 131 de miliarde de dolari, a revenit puternic în atenția publicului larg anul trecut, odată cu COVID.

Bill Gates a anunțat pandemia încă de acum un deceniu, iar în ultimul an s-a implicat activ în susținerea dezvoltării serurilor anti-COVID-19 și ajutorarea victimelor.

Urmăriți B1TV.ro și pe