Cum reacționează Theo Rose la persoane toxice: „Am dezvoltat, cumva, o repulsie”. Gest neașteptat al vedetei

Cum reacționează Theo Rose la persoane toxice: Am dezvoltat, cumva, o repulsie. Gest neașteptat al vedetei
Foto: captura video.

Theo Rose este una dintre cele mai tinere prezențe în showbizul autohton. Tânăra își construiește o carieră de succes. Se pare că artista este de neoprit. Vedeta a anunțat, recent, că va participa la cel de-al zecelea sezon al concursului „Vocea României”. Cântăreața va împărți scaunul de jurat cu Smiley.

Theo Rose are reacții ciudate

Theo Rose a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre felul în care reacționează la persoane toxice. Tânăra are reacții ciudate la oamenii care îi displăceau total.

„Am dezvoltat, cumva, o repulsie vis a vis de persoanele respective. Cum să spun , vomitam cu câteva zile înainte să trebuiască să mă întâlnesc cu ele. Numai la gândul că urmează să le întâlnesc ”, mărturisit Theo Rose.

Apariții surprinzătoare la „Vocea României”

După o lungă pauză, emisiunea „Vocea României” revine pe micile ecrane. Cel de-al 10-lea sezon vine cu surprize mari pentru telespectatori. O premieră este faptul că Smiley și Theo Rose vor împărți scaunul dublu și se vor consulta pentru a găsi cea mai bună voce a României.

Echipa va fi completată și de artiști precum Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș. Despre noii colegi, Irina Rimes a declarat că: „Am văzut-o pe Theo în alte proiecte și mi-a plăcut de ea, atitudinea și frumusețea ei m-au convins din start, iar pe Denis îl știu încă de la începuturi și știu ce „zace” acolo”.

„Mi-am petrecut ani buni ai copilăriei concurând la diferite festivaluri de muzică. Vocea României ar fi fost un ideal pentru mine. Doar că, am copilărit la ţară şi atunci nu am reuşit să visez chiar atât de departe la vârsta aceea.

După care, am venit la liceu în Bucureşti şi mi-a fost teamă să mai particip la un concurs de o asemenea anvergură, nu ştiam ce îmi rezervă viitorul, dar uite-mă astăzi, aici, în faţa multor oameni talentaţi, concurenţi la Vocea României”, a afirmat Theo Rose.

Urmăriți B1TV.ro și pe