Cum s-a schimbat viața lui Brad Pitt după despărțirea de Angelina: „Dintotdeauna m-am simțit singur”

Cum s-a schimbat viața lui Brad Pitt după despărțirea de Angelina: Dintotdeauna m-am simțit singur
Foto: Hepta.ro

Brad Pitt a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut și despre modul în care i s-a schimbat viața după despărțirea  de Angelina Jolie, întru-un interviu oferit  publicației GQ din Marea Britanie.

Actorul a recunoscut că s-a simțit mereu singur, chiar de când avea o vârstă foarte fragedă.

Cum s-a schimbat viața lui Brad Pitt după despărțirea de Angelina

Brad Pitt a declarat că a descoperit recent căldura familia și că prietenii lui i-au fost aproape mereu. Cu toate acestea, actorul a povestit  că încă de când era un copil se simțea mereu singur.

„Cred că inima fiecăruia dintre noi este frântă, într-un fel. Dintotdeauna m-am simțit singur, încă din copilărie. Recent am descoperit căldura familiei și prietenilor. Atunci când ai puterea să porți în sufletul tău atât bucurii, cât și dureri poți spune că ești matur și te-ai dezvoltat”, a declarat Brad.

Divorțul dintre Brad și Angelina a fost unul foarte mediatizat. Cei doi actori  au ales să se despartă în  anul 2016, însă divorțul a fost pronunțat oficial abia trei ani mai târziu.

Brad Pitt a renunțat la alcool și s-a lăsat de fumat

Brad Pitt a povestit de asemenea,  despre lupta cu dependența de alcool și fumat. Actorul a recunoscut că a participat la întrunirile unui grup de sprijin pentru a renunța la alcool,  timp de 18 luni.

În plus,  Brad Pitt a decis să renunțe și la tutun. Astfel că,  actorul mestecă gumă cu gust de nicotină pentru a nu fi tentat să fumeze, conform Click.ro.

Brad și Angelina s-au cunoscut în anul 2004, pe platoul de filmare al peliculei „Mr. and Mrs. Smith”, în care au jucat ca fiind un cuplu. Ulterior, Brad și Angelina s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse care s-a ținut la un castel din sudul Franței, conform sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe