Cum se relaxează Gina Pistol când nu o vede nimeni. O ajută Smiley? (foto)

Foto: Facebook/Smiley.

Smiley și Gina Pistol se distrează de minune. Vedetele știu să muncească, dar știu să-și organizeze și mici sărbători în fiecare zi. Îndrăgostiții savurează fiecare clipă petrecută împreună și nu încetează să posteze imagini tandre pe rețelele de socializare.

Partenerii au fost surprinși, recent, jucându-se cu zăpadă. Smiley și Gina s-au simțit ca doi copii și s-au tăvălit pe jos de bucurie. Interpretul a recunoscut că iarna este perioada lui preferată, pe care o așteaptă cu nerăbdare. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Oana Roman a dat cărțile pe față! Cine o ajută să-și aline durerile după crizele în relație cu Marius Elisei

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

„Acum doi ani de abia așteptam zăpadă ca să o tăvălesc pe Gina, azi mă tăvălește bucuria ca o să vină prima zăpadă din viața fetiței noastre. (…) Dimineața m-am spălat pe față cu zăpadă. Gina m-a urmat. Ningea abundent. M-am tăvălit pe jos de bucurie.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Nu și Gina, ea s-a bucurat din picioare ca să nu răcească. Pe la prânz ne-am dat zăpadă din curte cu o sculă împrumutata de la vecinul nostru care le are pe toate, iar pe seara ne-am întrebat împreună cu vecinul dacă ninge anul asta. Pe la voi a nins ca pe la noi?”, a mărturisit Smiley pe rețelele de socializare.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Gina Pistol și Smiley s-au bucurat de o frumoasă vacanță în familie, alături de micuța lor Josephine. După cele câteva zile bune petrecute la ocean, cuplul a revenit în țară unde și-a reluat activitățile zilnice.

Una dintre preferatele lor se pare că este chiar sportul. Smiley și prezentatoarea de la Chefi la cuțite fac zilnic sport, la ei acasă, iar aceasta este una dintre activitățile comune.

Urmăriți B1TV.ro și pe