Cum se simte soțul Elenei Merișoreanu după ce a fost confirmat cu COVID: ”A scăpat ca prin urechile acului”

Cum se simte soțul Elenei Merișoreanu după ce a fost confirmat cu COVID: ''A scăpat ca prin urechile acului''

Soțul Elenei Merișoreanu a trecut prin momente cumplite. Viorel Croitoru a fost internat de urgență la spitalul Victor Babeș, fiind infectat cu coronavirus.

Medicii au constatat că plămânii fostului colonel erau afectați în proporție de 75%.Acesta urmează să fie externat în următoarele zile.

Elena Merișoreanu, despre soțul ei infectat cu Covid: ”L-am dus la timp la spital”

“Atunci când omul e bolnav nu se duce la doctor, așa a făcut și soțul meu până a ajuns să nu mai aibă respirație. L-am dus la Victor Babeș, unde a avut parte de o îngrijire exemplară. Bunul Dumnezeu l-a salvat. Dacă nu erau medicii și bunul Dumnezeu cred că el nu mai era în viață acum, era în pământ. L-am dus la timp la spital”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitatepentruClick.ro

Viorel Croitoru, soțul Elenei Merișoreanu, a primit masca cu oxigen și perfuzii la spital, tratament care l-a pus pe picioare.Acesta urmează să fie externat în următoarele zile.

“Au vrut să-l externeze ieri, dar trebuie să-i mai facă un CT, să verifice plămânii. A scăpat ca prin urechile acului, nu a fost intubat“, a adăugat cântăreața.

Cu soțul internat în spital, infectat cu Covid-19, Elena Merișoreanu s-a temut să meargă laînmormântareacolegei sale de breaslă, Cornelia Catanga.

“Mi-a fost frică. Plus că a fost și foarte repede, am văzut la televizor că au și îngropat-o imediat. Vrem să-i facem toți colegii o pomană. De altfel, o prietenă de-a noastră a trimis pachete la ei acasă să le împartă acolo după înmormântare”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click.ro.