Cum trăiește Choupette, moștenitoarea lui Karl Lagerfeld, după moartea designerului

Cum trăiește Choupette, moștenitoarea lui Karl Lagerfeld, după moartea designerului
Choupette, moștenitoarea lui Karl Lagerfeld. Foto: instagram/choupetteofficiel.

Acum trei ani, Choupette a moștenit 200 de milioane de dolari de la stăpânul său. Karl Lagerfeld i-a lăsat o avere uriașă și s-a asigurat că pisica o să aibă un trai decent. Aceasta a devenit o bloggeriță de Top și este foarte activă în mediul online.

Choupette, răsfățată la maxim

Choupette trăiște în lux și opulență. Patrupedul declarat „sufletul pereche” al regretatului creator de modă locuiește într-un aparatament din Paris, cu vedere la Sena.

Citiți și Raluka, apariție incendiară. Cum s-a pozat ex-jurata „SuperStar” în vacanță

Francoise Cacote, fosta menajeră a designerului, are grijă de pisica-milionară.  Femeia se ocupă și de contul personal al „bloggeriței”. Aceasta fiind urmărită de 104.000 de persoane.

Choupette are contracte și responsabilități

De Crăciun, pisicuța a „postat” un mesaj emoționant pe Instagram, dedicat lui Karl Lagerfeld. Postarea a adunat peste cinci mii de like-uri.

“Crăciun fericit tuturor prietenilor mei, un gând special pentru tăticul meu, de care îmi e tare dor”, scrie sub poza postată în numele moștenitoarei lui Lagerfeld.

Designerul Karl Lagerfeld a murit la vârsta de 85 de ani. Creatorul de modă a avut cancer și a decedat în urma unor complicații.