Dan Negru despre opiniile lui Buhnici despre celulită și vergeturi: „ne place să punem etichete”…

Dan Negru despre opiniile lui Buhnici despre celulită și vergeturi: ne place să punem etichete...
Foto: Dan Negru / Facebook

Un interviu cu omul de televiziune Dan Negru relevă o realitate mai puțin plăcută din sociatea românească: tendința de a pune etichete și de a-i judeca egoist pe ceilalți. 

Materialul realizat de revista VIVA!, ediția din această lună, cu prezentatorul Kanal D s-a centrat în jurul scandalului iscat de George Buhnici după ce acesta a postat un clip cu opinii personale care a fost considerat ofensator însă pentru femeile cu vergeturi și celulită. 

Dan Negru: nici Iisus nu a judecat bolnavii după infirmități dar nouă, românilor, „ne place să judecăm, să punem etichete”

Foarte multe proverbe autohtone despre „grija” sau interesul unor români față de viața privată a celor din jur dar și prolemele care decurg din aceste metehne par să întărească opinia lui Dan Negru despre incidentul care a dus la amendarea lui George Buhnici din partea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării:

„Puțini români știu că în lumea civilizată, în America, de exemplu, în juriile talent show-urilor cum ar fi „Got Talent, actorii mari sau marile personalități au refuzat să participe, spunând că ei nu judecă niciodată pe nimeni. În „America Got Talent nu există De Niro, DiCaprio, Tom Cruise sau alte mari nume în juriu, pentru că ei au refuzat să judece.

E un amănunt pe care românii nu-l cunosc. Nouă ne place să judecăm. Să punem etichete.

Totuși, Iisus n-a judecat niciodată. Nu i-a spus bolnavului de lepră că e lepros și nici celui care nu vede nu i-a spus „orbule. Cred că e un bun model într-o lume a etichetelor” a declarat Dan Negru pentru publicația amintită.

Nu l-au deranjat etichetele răutăcioase, chiar i-au conturat alte calități

Negru a exemplificat, mai în glumă, mai în serios, chiar cu un episod din viața personală modul greșit de a pune etichete amintind că, în urmă cu două decenii mulți dintre colegi îl catalogau drept „zgârcit” pentru că prefera să investească banii  ]n terenuri decât să se afișeze în mașini de top sau haine de firmă.

„Mașinile și hainele de firmă s-au devalorizat. Celelalte au crescut. Mă bucur că am fost zgârcit…” a exemplificat prezentatorul pentru Viva!.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”