Dan Negru, reacție după moartea lui Florin Condurățeanu: „Ultima dată când ne-am întâlnit mi-a spus asta…”

Dan Negru, reacție după moartea lui Florin Condurățeanu: „Ultima dată când ne-am întâlnit mi-a spus asta...
FOTO: Facebook: Dan Negru

Dan Negru, unul dintre oamenii de televiziune care au lucrat de-a lungul timpului cu Florin Condurățeanu, a oferit o primă reacție după moartea celui poreclit„Țuțu” în cercurile apropiate.

„Regele Revelioanelor” l-a elogiat pe Florin Condurățeanu. Dan Negru a amintit marea calitate umană a regretatului jurnalist.

„Fabulos om. Ultima dată când ne-am întâlnit, am povestit de-ale noastre şi mi-a spus vorba lui: ‘Băi, împărate, există doar două căi, omenia şi neomenia’. Am rămas cu vorba asta. E vorba lui George Călinescu, dar mi-a spus-o Ţuţu. Omul ăsta a avut omenia. Omenia asta a lui mi-a arătat că breasla asta poate să aiba şi uriaşi. Ţuţu a fost un uriaş. Dacă te durea orice, Ţuţu îţi găsea cel mai bun medic pentru orice. Nu există să nu-ţi răspundă la telefon, să nu vorbească cu tine”, a declarat Dan Negru.

Florin Condurățeanu a murit de Ziua Ziaristului Român

Cunoscutul jurnalist Florin Condurățeanu a decedat luni, 28 iunie, la vârsta de 71 de ani, chiar de Ziua Ziaristului Român. Din păcate, experimentatul om de televiziune a suferit un stop cardio-respirator, într-o zi în care chiar filmase o emisiune.

Florin Condurățeanu, cunoscut, printre altele, pentru replica „Vă pup pe suflet!”, a fost în tinerețe jurnalist sportiv, iar după anii ‘2000 s-a concentrat pe anchete, politică, monden, dar și emisiuni despre sănătate.

Cel poreclit „Doctorul de suflete”, considerat un mare patriot de fanii săi, a făcut parte inclusiv din fenomenul „OTV”, al lui Dan Diaconescu și Partidul PP-DD, din care a mai făcut parte și jurnalistul B1 TV Tudor Barbu. Carismaticul jurnalist a decedat în brațele fiului său.