Dana Budeanu face din nou show! Cunoscutul critic de modă creionează masculul perfect: „Bărbatul ideal este cel mai cuminte golan”

Dana Budeanu face din nou show! Cunoscutul critic de modă creionează masculul perfect: „Bărbatul ideal este cel mai cuminte golan”
Sursa Foto: Captură Video/ YT

Dana Budeanu cerea în anul 2020 reintroducerea serviciului militar obligatoriu, acuzând că străzile s-au umplut de bărbați care merg pe trotinetă și poartă mască.

De această dată, cunoscutul critic de modă creionează masculul perfect, notează romaniatv.net.

Dana Budeanu: „Un bărbat dacă nu e și golan, nu e bărbat”

Creatoarea de modă a ajuns celebră în mediul online grație verdictelor ei extrem de acide, în cadrul cărora critică efeminarea bărbaților moderni.

„Bărbatul ideal este cel mai cuminte golan. Un bărbat dacă nu e și golan, nu e bărbat. Nu există. Acesta este misterul bărbatului, golănia. Bărbatul se naște vânător.

Femeile nu au cum să fie fericite din moment ce ele își doresc un cățel care să alerge prin casă și să facă treburi de femei. Bărbatul trebuie lăsat să fie bărbat. Părerea mea este că femeia distruge de fapt bărbatul.

În Evul Mediu, bărbatul era bărbat. Dacă venea acasă și nu găsea totul țiplă, era nenorocire. Știți de ce se dărâmă societățile în general? Pentru că nu-și respectă fiecare locul, menirea. Dacă femeia și-ar respecta menirea ei pe pământ și bărbatul la fel, am trăi într-o lume fantastică.

Femeia este această minune trimisă de Dumnezeu pe pământ pentru a procrea. Femeia ține totul, iar bărbatul trebuie s-o protejeze. Noi trăim invers acum”, a declarat Dana Budeanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe