Dani Oţil, dezvăluiri fără perdea despre relaţia cu Mihaela Rădulescu: „Orice făceam, ea deja făcuse cu 10 ani înainte”

Dani Oţil, dezvăluiri fără perdea despre relaţia cu Mihaela Rădulescu: „Orice făceam, ea deja făcuse cu 10 ani înainte”
Foto: Dani Otil / Facebook

Dani Oţil a făcut recent mai multe dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu. Povestea de dragoste i-a adus un mare boost de imagine, a spus el. Pe de altă parte, au fost și oarece dezavantaje.

Dani Oţil, despre relația cu Mihaela Rădulescu

„Mihaela a fost pentru mine un mare boost de imagine, că eram un mucos de 28 de ani care făcea dragoste cu o femeie mai bătrână. Ea îmi zicea tot timpul: ”Dani, eu sunt atât de bătrână că trebuie să-ţi căutăm o nevastă!””, a spus Dani Oțil, la podcastul lui Speak.

El a vorbit și despre o problemă pe care o aveau când erau împreună: „Mihaela, ori de câte ori eu povesteam ceva tare acasă, acum zece ani, zicea: ”Păi, asta am făcut eu acum zece ani”. Şi te desfundai, îţi dai seama… Eu îi ziceam: ”Bă, tu ştii că eu m-am dat de pe tiroliană” şi ea zicea: ”Tu ştii că noi am coborât 15 oameni pe o tiroliană într-o emisiune la mare?”. M-am simţit super de c****”

Dani o va invita pe Mihaela la nuntă: E singura mea şansă să câştig bani de la PRO TV. Să vină și să lase la plic

Dani Oțil s-a însurat cu Gabriel Prisăcariu și au împreună un copil. El nu a chemat-o pe Mihaela Rădulescu nici la cununia civilă, nici la botez.

Însă spune că va face o nuntă mare și o va invita și pe Mihaela: „Am uitat să o chem la nuntă. Are plicul pregătit. I-am promis că… Eu am făcut o nuntă de 30 de persoane. O să o chem când fac nunta aia mai mare”.

Oțil a glumit apoi: „E singura mea şansă să câştig bani de la PRO TV. Să vină, să bea şi să mănânce, apoi să lase la plic”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:34 - Zelenski, despre situația din Donbas: „Acolo este iadul. Aceasta este o încercare deliberată şi criminală de a ucide cât mai mulţi ucraineni”
07:13 - G7 va trimite un ajutor de 18,4 miliarde de dolari Ucrainei. Grupul este pregătit „să facă mai mult dacă este nevoie”
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”