Mihaela Rădulescu dă cărțile pe față. Ce crede vedeta despre actuala iubită a lui Dani Oțil

Mihaela Rădulescu dă cărțile pe față. Ce crede vedeta despre actuala iubită a lui Dani Oțil
Foto: Facebook / Mihaela Rădulescu

Danil Oțil și Mihaela Rădulescu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc, în urmă cu mai mulți ani. Vedeta de la Pro TV și matinalul de la Antena 1 s-au despărțit însă, iar în prezent fiecare trăiește o altă poveste de dragoste.

Matinalul s-a căsătorit în primăvara acestui și urmează să devină tată, iar într-un interviu recent, Mihaela Rădulescu a fost întrebată ce crede despre viitoul statut al fostului ei iubit și mai ales ce fel de tată va fi Dani Oțil.

Mihaela Rădulescu, totul despre noua relație a lui Dani Oțil

Vedeta de la Pro TV și matinalul de la Antena 1 s-au despărțit amiabil, în urmă cu mai bine de 5 ani. Astfel că Mihaela Rădulescu are doar cuvinte de laudă la adresa lui Dani, despre care spune că va fi un tată minunat cu o soție superbă.

Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă.

Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine”, a precizat Mihaela Rădulescu, pentru Ciao.