Dani Oțil și-a botezat băiețelul. Imagini emoționante cu scufundarea micuțului în cristelniță (VIDEO)

Dani Oțil și-a botezat băiețelul. Imagini emoționante cu scufundarea micuțului în cristelniță (VIDEO)

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat băiețelul, duminică. Chiar dacă data evenimentului a fost ținută secret, în ziua cea mare, cei doi părinți au postat câteva fotografii și filmări pe rețelele sociale.

Frumoasa mămică a postat un Instastory din mașină, înainte să plece spre biserică și a anunțat că urmează să aibă loc botezul, ținut secret până la acel moment.

Gabriela a purtat o salopetă roșie, cu un decolteu adânc și un sacou asortat, care îi pune în evidență silueta de indiviat, pe care și-a păstrat-o chiar și după naștere.

Dani Oțil a îmbrăcat un costum albastru deschis și o cămașă negră, ținută pe care a asortat-o cu ochelari supradimensionați.

”Mergem la botez”, a spus Gabriela Oțil, iar soțul ei, în stilul caracteristic, i-a replicat zâmbind: ”Eu nu mă dezbrac să intru în chestia aia cu apă”.

Cel mai așteptat moment al evenimentului nu a lipsit de pe Instagram. Scufundarea în cristelniță a fost imortalizată de soția lui Dani Oțil și împărtășită cu cei care o admiră pe rețea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Băiețelul prezentatorului de la „Neata cu Răzvan și Dani” a primit numele de Luca Tiago.

Petrecerea are loc în restaurantul pe care Dani Oțil îl deține. Localul a fost decorat cu un multe baloane multicolore și jucării uriașe de pluș.

La începutul lui 2020, în ianuarie, prezentatorul TV și-a cerut iubita în căsătorie în timpul unei vacanțe în Mexic, iar în luna septembrie, a venit pe lume primul lor fiu.