Dani Oțil s-a trezit cu 15.000 de euro în cont: „O fi vreo moștenire” (VIDEO)

Dani Oțil s-a trezit cu 15.000 de euro în cont: „O fi vreo moștenire” (VIDEO)
Foto: Gabriela Otil / Facebook

Dani Oțil a avut parte de o surpriză plăcuta. Prezentatorul s-a trezit cu 15 mii de euro în cont. Vedeta spune că nu știe nimic despre proveniența acestor bani. Se pare că soția acestuia nu este deranjată de acest fapt.

Dilema prezentatorului

Vedeta de la Antena 1 susține că de aproape o săptămână, în contul său de franci elvețieni au apărut aproape 15.000 de franci elvețieni (aproximativ 15.000 de euro). Prezentatorul TV a publicat un filmuleț pe contul personal de Instagram unde a povestit întreaga întâmplare.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Dani Oțil explică că nu avea bani în acel cont bancar și că îl folosea strict pentru a plăti ratele. Totodată, soțul Gabrielei Prisăcariu a precizat că nu mai intrase de mult timp în acel cont.

„Fac acest anunț ca să-mi protejez pielea, că la urma urmei e despre pielea mea, și ca să nu-mi iau bătaie mai târziu. Bun, puneți-vă în situația mea, dar nu sufletul, ci cu creierul.

De aproape o săptămână, în contul meu de franci elvețieni pe care nu l-am accesat de foarte mult timp au apărut în jur de 15. 000 de franci elvețieni, asta înseamnă cam 15.000 de euro plus sau minus”, a spus prezentatorul TV în clipul video postat.

Dani Oțil se teme că banii provin din activități ilegale

Totodată, acesta susține că a fost crescut să fie un om corect, însă menționează și că se teme ca nu cumva banii să fie proveniți din activități ilegale.

„O să mă întrebați: de ce ești prost și ne-ai spus? În primul rând sunt un om corect, că așa m-a învățat tata. Și în al doilea rând, că nu vreau ca peste o săptămână, două, o lună să mă caute poliția și să zică: ai primit bani de la un terorist, dă-i înapoi”, a spus Dani Oțil în clipul postat Instagram.

Vedeta a completat că nu există vreun IBAN sau un nume în dreptul banilor virați în contul său.

„Voi ce ați face? Dar nu mai gândiți cu sufletul, ci cu creierul. (…) Știți ce m-am gandit… Dacă îi iau de toți banii poșete soției, n-o să-mi dea nimeni în cap, doar o să ia poșetele înapoi”, a glumit Dani Oțil.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Gabriela Prisăcariu a reacționat la anunțul soțului său și a scris  în dreptul postării: „Eu nu dau poșetele înapoi”.

Urmăriți B1TV.ro și pe