Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au petrecut Paștele departe de România. în căutarea unor experiențe cât mai tradiționale, cei doi au decis să încerce shaorma de la un restaurant local. Nu mică le-a fost surprinderea când au constatat ce diferențe mari sunt față de preparatul din România.
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ales să-și petreacă vacanța de Paște în Sultanatul Oman, o țară situată pe coasta de sud-est a Peninsulei Arabe, care se învecinează cu Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită și Yemen. Prezentatoul TV și soția sa au optat pentru o escapadă romantică, în care să se poată bucura de compania partenerului, în timp ce fiul lor, Tiago, a rămas în România, potrivit Cancan.
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au sărbătorit Paștele din acest an bucurându-se de soare, de plajă și de o cultură cu totul aparte, aceea din Oman. Cei doi s-au răsfățat cu plimbări în locuri noi, descoperind o parte din tradițiile, obiceiurile și mâncărurile arabe locale.
Încântați până peste poate de vremea caldă, cultura și peisajele din Oman, cei doi soți și-au dorit să experimenteze, într-un mod cât mai tradițional, mâncarea locală. Au ales să încerce un preparat extrem de iubit și la noi în țară, shaorma, dintr-un restaurant local.
În timp ce gustau din preparatul local, prezentatorul TV și soția sa le-au oferit internauților o recenzie corectă și sinceră despre shaorma din Oman.
Dani Oțil: Ia să vedem cum o fac ăștia. E shaorma drive. În primul rând, o shaorma mică este o shaorma de dimensiune medie.
Gabriela: Chiar mică.
Dani: Nu, să nu mai spune niciodată că e mică, te rog eu. Ai tu gura marea. Ea nu este mică, este medie.
Gabriela: Este foarte mică.
Dani Oțil: În primul rând, e mică, e mică. În al doilea rând, nu are cartofi și în al treilea rând, unde e varza?
Gabriela: Și castraveții murați?
Dani Oțil: Nu mai vorbim de asta. Ne întoarcem în România.