Dani Oțil, ultimatum pentru Gabriela Prisăcariu. Motivul pentru care prezentatorul TV ar fi dispus să divorțeze: „Nu vreau să pun presiune pe tine”

Dani Oțil, ultimatum pentru Gabriela Prisăcariu. Motivul pentru care prezentatorul TV ar fi dispus să divorțeze: „Nu vreau să pun presiune pe tine”
Sursa Foto: Instagram/gabriela.prisacariuotil

Dani Oțil și Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu, trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton, iar diferența de vârstă nu a reprezentat niciodată un impediment.

Se pare că prezentatorul TV și-a avertizat soția cu privire la așteptările pe care le are de la ea. Iată care este motivul pentru care Dani Oțil ar fi dispus să divorțeze.

Dani Oțil, ultimatum pentru Gabriela Prisăcariu

De curând, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au dezvăluit că au dezvoltat o pasiune pentru jocurile de tip „escape room” și au reușit să convingă și alți doi prieteni să încerce această experiență.

Totul a decurs bine, asta până când Dani Oțil a făcut o remarcă neașteptată la adresa celorlalți participanți. Chiar Gabriela Prisăcariu l-a dat de gol, pe rețelele de socializare, potrivit wowbiz.ro.

Gabriela Prisăcariu: Să vă explic. Nouă ne place foarte tare să mergem la escape room.

Le-am făcut cam pe toate din București. La escape room, ca să fie fain, trebuie un grup de minim patru oameni. Noi suntem doi și până acum am reușit să convingem încă un cuplu să meargă cu noi. Au acceptat cu greu, dar au mers. Astăzi mergem la escape room, dar suntem doar noi doi. Poți să ne explici de ce? (n.r. către Dani Oțil). Oare pentru că ne faci de cum intrăm în încăpere proști?

Dani Oțil: Se cheamă management și nu vreți să ascultați de un șef.

Gabriela Prisăcariu: Da, dar astăzi au zis că sunt ocupați, ei nu sunt niciodată ocupați, nu știu dacă știi. Probabil că acum sunt în pat și beau o bere”, a fost discuția celor doi, postată în mediul online.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Dani Oțil are așteptări mari de la soția sa

Dani Oțil nu a fost deloc deranjat de faptul că va trebui să meargă doar cu soția la „escape room”

Înainte de a începe jocul, însă, prezentatorul TV a avertizat-o pe Gabriela Prisăcariu că va trebui să se descurce impecabil.

„Nu vreau să pun presiune pe tine. Dacă nu ieșim în 60 de minute fără ajutor, divorțez!”, a spus Dani Oțil.

Urmăriți B1TV.ro și pe