Darius Mabda, marele câștigător de la „Românii au talent”, sezonul 12. Cu ce număr a impresionat tânărul o țară întreagă

Darius Mabda, marele câștigător de la „Românii au talent”, sezonul 12. Cu ce număr a impresionat tânărul o țară întreagă
Darius Mabda, marele câștigător de la „Românii au talent”, sezonul 12. Cu ce număr a impresionat tânărul o țară întreagă. Sursa Foto: Facebook/ Romanii au Talent

Românii au Talent 2022, ediția cu numărul 12, a ajuns la momentul marii finale, unde fiecare dintre cei 12 concurenți a făcut o demonstrație spectaculoasă a abilităților artistice și s-a străduit să convingă publicul că merită să fie votat drept câștigător.

Darius Mabda, marele câștigător al emisiunii a reușit să uimească pe toată lumea în ultimul act al competiției.

Marele câștigător de la Românii au Talent

Artiștii care au urcat pe scenă în finala Românii au Talent 2022 și au impresionat publicul sunt X-Treme Brothers, Bianca Ciocîrlan, Aurel Niamțu, Emanuel Ion, Ana Maria Mircea, Darius Mabda, Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă.

Concurenții s-au luptat în finală pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

În preselecții, tânărul Darius Mabda a reușit să-l convingă pe Mihai Bobonete că merită un Golden Buzz, iar voturile publicului l-au trimis în marea finală.

După ce publicul și-a votat preferații, marele câștigător al show-ului Românii au Talent este Darius Mabda, în vârstă de 13 ani. Tot el a câștigat și premiul de originalitate din sezonul cu numărul 12. Darius a ales să danseze pe melodia „In Your Room”, a trupei Depeche Mode.

Nivelul este fără precendent. Ăsta a fost cel mai spectaculos număr! Am urmărit un număr perfect!”, avea să-i spună Andi Moisescu. „Ești cel mai potrivit să câștigi!”, a recunoscut și Dragoș Bucur.

Alături de Darius, pe podium s-a aflat și Emanuel Ion, care s-a clasat pe locul al doilea. Tânărul a menționat în filmulețul de prezentare că melodia pe care a ales să o cânte a fost compusă de el, într-un moment mai trist din viața lui.

Cine este Darius Mabda, câștigătorul „Românii au talent” sezonul 12

Darius Mabda vine din Oradea. Acesta a început să danseze din joacă, când încerca să imite diverse dansuri de la televizor sau de pe internet, moment în care le-a cerut parinților să-l ducă la o școală.

În București a participat la diverse workshopuri de dans. A facut cursuri și cu Oana Ioniță.

Tânărul a participat la diverse competiții de dans, în țară și în străinătate. La Freedom Dance Festival din Ungaria a luat locul 1, la Bucharest Dance Festival pe categoria lui de vârstă tot locul 1. I-ar plăcea să danseze pentru Antonia, Alina Eremia, Ami și Andra.

Urmăriți B1TV.ro și pe