De ce Benone Sinulescu și soția lui nu au avut copii. Cum s-au cunoscut în urmă cu peste 40 de ani

De ce Benone Sinulescu și soția lui nu au avut copii. Cum s-au cunoscut în urmă cu peste 40 de ani
Artistul Benone Sinulescu / Foto: Facebook: Benone Sinulescu

Benone Sinulescu a decedat joi la vârsta de 84 de ani. Artistul și soția lui, Elena s-au cunoscut de mai bine de 40 de ani și nu au copii.

Deși erau împreună de peste 4 decenii, Elena Sinulescu a avut foarte puține apariții sau ocazii în care a vorbit în public.

În urmă cu mai mulți ani, Benone Sinulescu a mărturisit că soția lui nu a putut duce la bun sfârșit sarcinile din cauza unor probleme de sănătate. „Nu avem copii, ea a pierdut câteva sarcini”, a declarat celebrul artist.

Celebrul artist era cerut în căsătorie de diferite femei, în timp ce se afla la concerte.

„Am avut multe cereri în căsătorie, în tinereţe. Fetele veneau pur şi simplu la spectacole şi mă cereau de bărbat. Mai târziu, mă trezeam la concerte cu mulţi tineri. Venea câte unul şi spunea că e fiul meu. Odată, la Iaşi, a venit un băiat şi a spus: «Mi-a zis mama că sunteţi tatăl meu».

Mă uitam la el, nu semănam. Altădată, la Timişoara, am păţit la fel. A venit altul şi mi-a spus, tot aşa, că sunt tatăl lui”, a povestit Benone Sinulescu, pentru Click.ro, în urmă cu câțiva ani de zile.

Ce spunea Irina Loghin despre Benone Sinulescu

„Nu am mai vorbit de vreo doi ani cu Benone Sinulescu. Dar am aflat că nu este prea bine de la un coleg de-al nostru din ansamblul Ciocârlia”, a declarat Irina Loghin pentru fanatik.ro.

„Tot ce îmi pot dori este ca Benone să se vindece, să se facă bine. Sper că acesta este doar un episod, să treacă peste el”, a mai spus ea pentru aceeași sursă.

Irina Loghin și Benone Sinulescu au cântat mulți ani împreună, dar în ultima perioadă relația s-a mai răcit din cauza distanței.

„Sper să îl ajute Dumnezeu să treacă peste acest hop. Eu sper să se facă bine, să ne revedem. Din păcate, el e departe, la Arad, de aceea nu ne-am mai văzut atât de des în ultimii ani. Ne mai vedeam doar la cântări”, a mai transmis artista.

Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani

Benone Sinulescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, admirat de milioane de români din țară și din afară. Benone Sinulescu a decedat în urma unei pneumonii, care s-a agravat pe fondul altor probleme de sănătate.

Benone Sinulescu  s-a aflat internat la Spitalul de Urgență din Arad, după ce pe 8 iulie i s-a făcut rău și a căzut pe jos în propria sa locuință. Ulterior, soția lui a mărturisit că și-a revenit și că, încet-încet, se recuperează.

Acum aproximativ două luni, Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în casă. A fost transferat de urgență la spital și încă de atunci cadrele medicale erau rezervate cu privire la starea de sănătate a artistului.

Ulterior, celebrul interpret de muzică populară a fost externat, iar apropiații spuneau că starea lui de sănătate generală era una stabilă, își revenise, începuse să iasă afară, la plimbare, ba chiar începuse din nou să cânte și să își încânte prietenii.

”Este foarte bine, totul este spre bine, mi-a cântat la telefon, are aceeași voce cristalină. Totul este spre bine, este acasă, liniștit, se plimbă, se mișcă[…].Totul spre bine și mă bucură tare mult […] Ne-am rugat cu toții, iar energia această puternică l-au ajutat tare mult”, a declarat Nicolae Datcu, prietenul foarte bun a lui Benone Sinulescu, pe atunci.

Urmăriți B1TV.ro și pe