De ce s-au certat Zanni și Ana Porgras. Câștigătorul Survivor a rupt tăcerea și a spus de ce nu își dorește o relație cu vedeta

De ce s-au certat Zanni și Ana Porgras. Câștigătorul Survivor a rupt tăcerea și a spus de ce nu își dorește o relație cu vedeta
Foto: colaj Instagram: Zanidache / AnaPorgras

Zanni și Ana Porgras, ceartă după Survivor. Artistul a spus ce a găsit în telefonul brunetei și de ce nu își dorește o relație cu ea

Zanni, câștigătorul Survivor România și Ana Porgras au fost extrem de aprpiați pe parcursul emisiunii, iar fanii nu au putut să nu remarce când relația dintre cei doi s-a răcit, dintr-o dată.

În timpul emisiunii, tot mai multă lume i-a privit drept cuplul momentului, iar relația dintre cei doi părea din ce în ce mai strânsă. Ana Porgras a ieșit din concurs, în timp ce Zanni a reușit să ajungă până în finală și să câștige.

La momentul în care a revenit în Republica Dominicană, pentru finala în care participa Zanni, Ana Porgras i-ar fi făcut chiar și o declarație de dragoste.

„Momentul cel mai emoționant pentru mine. Revederea cu Zanni mi-a adus în suflet atât de multe emoții, emoții pe care nici măcar nu știam că le pot avea”, a spus bruneta, potrivit Click.ro.

Zanni, dezamăgit de comportamentul Anei Porgras

Pe de altă parte, Zanni susține că nu și-a dorit niciodată o relație cu Ana Porgras, vedeta fiind pentru el doar  o bună prietenă, o alinare.

„Eu niciodată nu am fost îndrăgostit de Ana. Mi-a plăcut blândețea ei, am văzut afecțiunea aia de la o femeie. Ne potriveam, dar nu ca și cuplu. Am cunoscut-o dinainte de concurs.

Când am intrat în competiție erau numai șerpălăi și mincinoși. Când a venit Ana a fost refugiul meu. Mâncam cu ea, dormeam cu ea. Era liniștea de care aveam nevoie. Apoi a plecat, am ajuns la finală”, a povestit artistul, în emisiunea Teo Show.

Zannidache nu își dorea o relație cu Ana Porgras

Totodată, artistul susține că el și Ana au fost doar prieteni, mai mult decât atât, Zanni nici măcar nu a bănuit că ea ar fi avut alte intenții.

Câștigătorul Survivor a povestit că relația dintre el și Ana Porgras s-a deteriorat la petrecerea organizată în cinstea lui.

„Ea a revenit cu același sentiment, nu am bănuit-o pe Ana că are alte intenții. Am fost cu Ana în cameră și mi-a zis că i-a fost dor de mine.

Eu nu vreau o relație cu Ana și mă gândeam cum să-i spun. La petrecerea de final, am văzut că Ana nu mai era prezentă, se uita non stop în telefon. I-am cerut telefonul două minute.

Mi l-a dat cu greu. I-am zis: ! Fix primul mesaj pe WhatsApp, când l-am văzut, mi s-a făcut greață. A înghițit în sec. I-am zis: . Nu ne-am mai băgat în seamă de atunci! Nici tricoul meu nu l-a mai purtat”, a explicat Zanni, potrivit sursei citate mai sus.

Ultima oră
22:00 - Florin Cîțu, despre declația lui Ludovic Orban cum că și-a asumat ținte de vaccinare pe care nu le-a respectat: M-a mâhnit
21:54 - Florin Cîțu: În coaliție și eu, și Ludovic Orban susținem interesele PNL. Orice competiție e frumoasă – în economie reduce prețurile și crește oferta, în politică scoate cel mai bun lider la suprafață
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută