Decizia luată de Constantin Enceanu, după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „Îmi va fi foarte greu”

Decizia luată de Constantin Enceanu, după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „Îmi va fi foarte greu”
Foto: playtech.ro

Constantin Enceanu e devastat de când a aflat vestea morții prietenului său, Petrică Mîțu Stoian. El se gândește acum să compună un cântec în memoria regretatului artist. „Îmi va fi foarte greu să îl cânt”, admite, totuși, Enceanu.

Constantin Enceanu vrea să-i dedice un cântec lui Petrică Mîțu Stoian

„Mă gândesc să îi fac un cântec, să i-l dedic, chiar dacă îmi va fi foarte greu să îl cânt pentru că îmi aduc aminte, de fiecare dată, de momentele când era pe scenă, cât de bine ne cunoșteam, cât de bine ne înțelegeam. Ne înțelegeam din priviri, din respirație… Când făceam improvizații le făceam de credea lumea că am exersat înainte…”, a declarat Constantin Enceanu, pentru Fanatik.ro.

Constantin Enceanu l-a văzut pe Mîțu Stoian cu doar două zile înainte ca acesta să moară

Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian s-au întâlnit ultima dată cu două zile înainte ca artistul să moară, la filmările pentru Revelion.

Petrică Mîțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani, după ce a primit un tratament post-COVID cu oxigen hiperbaric, la o clinică privată din Reșita. Ministerul Sănătății a transmis că oxigenul hiperbaric nu e inclus în protocolul de tratament post-COVID.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar clinica privată a fost închisă temporar. Sora artistului a adus acuzații grave medicilor de acolo.

Urmăriți B1TV.ro și pe