Petrică Mîțu Stoian a filmat ultimul Revelion, cu doar trei zilei înainte de a muri. Ultimele cuvinte pe care le-a dezvăluit colegilor de platou

Petrică Mîțu Stoian a filmat ultimul Revelion, cu doar trei zilei înainte de a muri. Ultimele cuvinte pe care le-a dezvăluit colegilor de platou / Foto: Facebook / Steliana Sima

Cu doar trei zile înainte să moară, Petrică Mîțu Stoian a fost la filmările Revelionului 2022, de la Antena 1, acolo unde le-a mărturisit colegilor că își dorește să se retragă din viața publică, aceea urmând să fie ultima lui apariție. Din păcate, la scurt timp după filmări interpretul de muzică populară a decedat.

Petrică Mîțu Stoian își dorea să aibă parte de liniște și intenționa să se bucure de pensie, fără apariții în spațiul public și fără concerte. Asta le-a mărturisit colegilor la filmări, dar din păcate interpretul de muzică populară nu a mai apucat să își ducă liniștit „bătrânețea” așa cum și-ar fi dorit, pentru că afecțiunile post COVID l-au răpus. Mai multe imagini de la Revelion puteți vedea în Galeria Foto de AICI!

Petrică Mîțu Stoian a filmat ultimul Revelion

Interpretul de muzică populară a filmat ultimul Revelion 2022, la Antena 1. Cântărețul a fost alături de Mariana Ionescu Capitănescu, Costel Enceanu și Steliana Sima.

Steliana Sima a fost una dintre ultimele persoane cu care s-a întâlnit cântărețul, iar alături de ea filmat și ultimul revelion în care el va apărea.

„Ultima dată ne-am întâlnit acum aproximativ o săptămână, am fost la o emisiune de divertisment eu, Mariana Ionescu Capitănescu, Costel Enceanu și Petrică, la Măruță.

Am fost atunci la emisiune și după aceea, după emisiune, mi-a trimis un mesaj în care mi-a spus: ‘Îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru tot, îi mulțumesc că existați și că mi-a dat prieteni adevărați, că mi-a dat prieteni sinceri.

Mă bucur că sunt cu voi, mă simt foarte bine în prezența voastră’. La filmarea asta, de pe 3 noiembrie, nu dădea vreun semn sau să se comporte altfel decât de obicei, decât o făcea el de fiecare dată. Era Petrică cel pe care îl știm”, a declarat artista.

Ce le-a mărturisit Petrică Mîțu Stioan colegilor la filmările de Revelion

Steliana Sima a povestit că Petrică Mîțu Stoian i-ar fi mărturisit atât ei, cât și colegilor de platou, că dorește să se retragă de pe micile ecrane și din viața publică. Mai mult decât atât, el i-ar fi sfătuit să se protejeze în aceste vremuri grele și să nu exagereze cu aparițiile la TV și în mulțimi aglomerate.

„După emisiunea asta, de pe 3, tot așa, încercam să ne punem de acord ce facem, că ne sună toate televiziunile să mergem la filmări, unde mergem, hai să fim puțin mai selectivi! Și el a zis:

‘Asta e ultima mea filmare la care particip, vreau să îmi văd de viața mea! Nu mai merg, zice, încercați și voi să nu vă mai duceți așa, că e o perioada mai periculoasă!’. Asta a fost! Am reușit să facem o fotografie, am reușit, așa, pe fugă! Asta a fost ultima fotografie împreună de la filmări!”, a povestit Steliana Sima pentru Clikc.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe