Denisa de la Bambi, noi dezvăluiri despre nunta cu iubitul ei

Denisa de la Bambi, noi dezvăluiri despre nunta cu iubitul ei

Denisa Tănase, fosta membră a trupei Bambi, și-a surprins fanii cu noi amănunte despre nunta cu iubitul ei și detalii despre cum va arăta evenimentul grandios, conform Antena Stars.

Artista are planuri mari de viitor, alături de iubitul ei, omul de afaceri Mircea Brânzei.Cei doi se gândesc deja la întemeierea unei familii.

Bat clopote de nuntă pentru Denisa Tănase de la Bambi și Mircea Brânzei. Denisa Tănase: Avem și nași

Denisa de la Bambi este o femeie cu adevărat împlinită. Faimoasa cântăreață trăiește o frumoasă poveste de dragostealături de un bărbat care o iubește și care ar face orice pentru ea. Denisa și partenerul ei de viațăse pregătescsă își întemeieze o familie.

În ciuda faptului că încă nu au stabilit data exactă când vor să programeze marele eveniment, Denisa Tănase și Mircea Brânzei, iubitul ei, au început să se gândească la toate detaliile din timp. Și cum nu se putea mai bine, cei doi au început cu perechea de nași.

Fosta solistă a trupei Bambi a declaratcă nu își dorește o nuntă mare. Ba din contră, artista visează laun eveniment restrâns, la care să participe numai rudele și cteva persoane foarte apropiate lor.

”Nu avem planuri în direcția asta (n.r nunta), însă chiar dacă am avea n-am mai putea în acest an. Îmi doresc o nuntă restrânsă. (…) Mie îmi place mai mult emoția și evenimentul să fie mai restrâns cu persoane foarte apropiate. (…) Am vorbit, avem și nași, ne-am organizat în direcția asta.”,a dezvăluitDenisa Tănase în direct la emisiunea Star Matinal” de la Antena Stars.

Denisa de la Bambi și iubitul ei își doresc și copii

Pentru că vor să fie o familie ca la carte, Denisa de la Bambi și iubitul ei, Mircea, își doresc să devină părinți cât mai repede. Vedetaeste entuziasmată de ideea că va deveni pentru prima oară mămică și abia așteaptă ca visul să i se împlinească.

„Da, ne dorim un copil. Doamne ajută să fie la un moment dat pe drum, tocmai pentru că ne dorim. În momentul acesta nu am nici un anunț de făcut”,a declaratDenisa Tănase, potrivitLibertatea,semn că mărirea familiei rămâne doar o chestiune de timp.

Urmăriți B1TV.ro și pe