Despărțire neașteptată în showbiz! Când toți credeau că urmează nunta, ei au pus punct relației. Theo Rose a fost surprinsă în brațele șeful său din serialul Clanul

Despărțire neașteptată în showbiz! Când toți credeau că urmează nunta, ei au pus punct relației. Theo Rose a fost surprinsă în brațele șeful său din serialul Clanul
Despărțire neașteptată în showbiz! Când toți credeau că urmează nunta, ei au pus punct relației. Theo Rose a fost surprinsă în brațele șeful său din serialul Clanul. Sursa Foto: Instagram/@theorose.official

Theo Rose și Alex Leonte și-au spus adio după cinci ani de relație. Fostul bărbat din viața ei era nimeni altul decât nepotul unei alte vedete celebre, Nea Marin Barbu. Se pare că Theo Rose, cât și Alex Leonte s-ar fi despărțit „pe cale amiabilă”, ruptura dintre ei producându-se cu ceva timp în urmă.

După ce și-au spus marele adio, îndrăgita artistă a fost surprinsă în brațele altui bărbat. Cântăreața se iubește cu nimeni altul decât cu șeful ei de pe platourile de filmare de la Clanul.

Theo Rose s-a despărțit de iubitul său. Vedeta s-a cuplat cu șeful ei

După ce au apărut în presă imagini cu noul ei iubit, Theo Rose a decis să vorbească despre subiectul despărțirii și să lămurească ce s-a întâmplat, de fapt.

Cântăreața nu infirmă informațiile apărute în presă, ba, din contra! Aceasta confirmă despărțirea de Alex Leonte și faptul că este într-o relație cu Anghel Damian.  (Vezi AICI imaginele cu Theo Rose și Anghel Damian).

Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate. Doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine.

Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit”, a transmis Theo Rose pe contul său personal de Instagram.

Theo Rose și iubitul ei s-au despărțit, chiar atunci când toată lumea se aștepta mai degrabă la o căsătorie din partea lor. Totodată, artista susține că nu l-a înșelat pe fostul său partener.

Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, a mai spus Theo Rose în legătură cu acest subiect.

Anghel Damian a ales-o pe Theo Rose pentru serialul Clanul

Anghel Damian a mărturisit că s-a organizat un casting și a avut responsabilitatea de a alege actorii potriviți. Acesta susține artista l-a surprins cu talentul său actoricesc și rolul ei din serial nu a fost creat special.

Ea nu a luat rolul pentru că este Theo Rose, a fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație. Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectiva publică, e o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar nu au fost la nivelul ei”, a declarat Anghel Damian pentru EGO.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:07 - Alexandru Rafila, despre distribuţia comprimatelor de iodură de potasiu: „Îndemn persoanele cu vârsta până la 40 de ani să se prezinte la medicul de familie să primească prescripţia”
13:50 - Polițiștii de frontieră au avut parte de o „surpriză”. Doi sirieni au fost găsiți ascunşi în podeaua unei mașini la Calafat
13:44 - Ionuț Stroe (PNL), reacție la speculațiile privind o schimbare de miniștri: Nu e cazul unei remanieri. Guvernul are foarte mult de lucru și e o perioadă extrem de sensibilă (VIDEO)
13:42 - Val de spargeri în Sectorul 1. Bucureștenii sunt terorizaţi de hoţii care le sparg maşinile chiar în mijlocul zilei
13:25 - Un român a trecut printr-o experiență neplăcută pentru că nu a avut grijă să citească contractul pe care l-a semnat: Cât l-a costat vacanța în Grecia
13:22 - ANAF a început executarea silită a Dianei Șoșoacă. Lucian Heiuș: Are un comportament ca orice alt contribuabil rău platnic – Inventează duşmani şi lansează scenarii fanteziste
13:17 - S-a aflat! Când va fi difuzat noul sezon „Chefi la cuțite”
13:12 - Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual anunță proteste marți la Ministerul Finanțelor: „Ne-a ajuns până la os”
12:57 - Salvamarii, exasperați de turiștii care le ignoră avertismentele: Să aibă grijă de ei și de copiii lor! Ne-am transformat în babysitter?
12:50 - Peste 40 de unități de voluntari, formate în 20 de regiuni din Rusia. Invadatorilor li se promit salarii de sute de mii de ruble