Ce ține în secret Theo Rose: „Nu e legat de muzică… o să fie ceva nou la care poate nu te-ai fi gândit”

Ce ține în secret Theo Rose: „Nu e legat de muzică...  o să fie ceva nou la care poate nu te-ai fi gândit”
Foto: Facebook

Vine vara, vin concertele, asta înseamnă că Theo Rose va străluci din nou pe scenă, însoțită de iubitul ei și de trupa de instrumentiști.

Prinsă într-o discuție de Click, vedeta a ținut să nu menționeze despre faptul că are un contract cu PRO TV, incheiat pentru următorii trei ani.

Noua colaborare de succes

Recent cântăreața a făcut o colaborare cu „Bere Gratis”, de care ea se arată foarte mândră.

„M-am bucurat tare atunci când am primit propunerea de a colabora cu Bere Gratis. O dată pentru că propunerea a venit din partea unor oameni cu așa de multă experiență și cu atât de multă greutate în industria muzicală românească din toate timpurile – a însemnat clar că au văzut potențial la mine, că au încredere în mine și talentul meu iar asta mi-a dat foarte mult curaj.

Și a două oară pentru că Bere Gratis a fost una dintre trupele favorite ale surorii mele. Îmi amintesc că atunci când eram copil îi căutăm prin cutia ei de amintiri și citeam versurile pieselor lor scrise de mâna ei ”

Theo a menționat că s-a legat o prietenie frumoasă și se declară norocoasă că a stat lângă ei: „Mitză m-a ajutat să înregistrez piesa asta, am primit niște indicații mai mult decât folositoare și cred că oamenii vor simți o diferență în interpretarea acestei piese”

Urmează ceva nou

Întrebată despre planurile de viitor, vedeta a ezitat să ofere prea multe detalii.

„Am foarte mult de cântat și multe proiecte noi, la televizor, la Pro TV. Treaba e că o să fii tare mândru când o să afli despre ce e vorba. Nu e legat de muzică…  o să fie ceva nou la care poate nu te-ai fi gândit.  Acum fac parte din marea familie a Pro TV și pentru mine e onorant. Am mai făcut parte și din alte familii și care m-au ajutat să evoluez”

Theo Rose nu exclude nici faptul de a ajunge într-o emisiune cu iubitul său: „Alex e un tip foarte carismatic, inteligent și foarte deschis și cred că ar face față”

Dorințe la 25 de ani

În curând, artista va împlini frumoasa vârsta de 25 de ani. Tot ceea ce își dorește este să fie sănătoasă și fericită, iar celelalte lucruri vor veni de la sine. Aceasta și-a dat seama că Divinitatea are un plan pentru ea, iar cât timp muncește lucrurile vor merge bine.

„Să fiu sănătoasă și fericită! După pot să le fac pe toate. Mi-am dat eu seama că Dumnezeu are un plan cu mine și că atâta timp cât muncesc și sunt sănătoasă merge”, a menționat artista.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni