Despărțirea momentului în showbizul românesc! Ramona Olaru i-a dat papucii lui Cătălin Cazacu

Ramona Olaru a rămas singură. Foto: Facebook/Ramona Olaru.

Lovitură cruntă pentru Ramona Olaru. Interpreta a rămas singură. Se pare că relația cu Cătălin Cazacu a eșuat. Cei doi nu au mai putut să fie împreună.

Încă o ruptură în showbizul românesc

Ramona Olaru a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin Cazacu. Ex-partenerii erau de nedespărțit. Fanii cuplului se așteptau la o nuntă, însă, cei doi au decis să se despartă. Sursele cancan.ro spun că vedetele au pus capătul relației  după ce s-au întors din vacanță. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Viorica Chiurciu, medicul veterinar cu studii la Conservator. Povestea impresionantă a interpretei de muzică populară

Îndrăgostiții au fost plecați împreună în Zanzibar. Cei doi s-au relaxat sub razele soarelui și au petrecut sărbătorile de iarnă alături de prieteni. Se pare că vedetele au avut mai multe neînțelegeri și conflicte, care s-au acutizat în timpul vacanței.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se cunosc de mulți ani. În 2019, aceștia au interacționat la un eveniment în aer liber, unde Cătălin a venit însoțit de iubita lui.

Cum a început povestea celor doi

Cei doi s-au văzut de mai multe ori pe platouri de filmare. Ultima dată s-au filmat la emisiunea „Splash. Vedete la apă”, acolo unde Cătălin a avut o prestație spectaculoasă.

” Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el. Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi. Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat. La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec în Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat în străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, spunea Cătălin Cazacu, acum ceva timp, la ”Teo Show”, citat de cancan.