Detalii scandaloase. Soția lui Ilie Năstase, mărturisiri despre divorț: „Aș minți să spun că există iubire și respect”

Detalii scandaloase. Soția lui Ilie Năstase, mărturisiri despre divorț: „Aș minți să spun că există iubire și respect”
FOTO: Facebook: Ioana Năstase

Veștile circulă repede în showbiz. Ilie Năstase și Ioana Simion se pregătesc de divorț, iar decizia se pare că îi apariține în totalitate brunetei. Soția celebrului tenisman a confirmat decizia și a făcut mărturisiri inedite legate de motivele pentru care își dorește separarea, în timpul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars.

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au căsătorit civil anul trecut, în luna aprilie, iar după un an de la fericitul eveniment, frumoasa brunetă confirmă despărțirea și anunță public decizia de a divorța, la notar. Ilie Năstase și soția sa nici nu mai locuiesc împreună, deși bărbatul și-a schimbat domiciliul în orașul natal al brunetei, având în prezent și buletin de Constanța.

Detalii din culisele divorțului de Ilie Năstase

Deși anul aceta Ioana și Ilie Năstase plănuiau să ajungă în fața altarului și să se căsătorească religios, acum se pare că plănuiesc să ajungă în fața notarului și să divorțeze, relatează Click.ro. Surse din anturajul brunetei au explicat pentru publicația citată anterior, că motivul principal al divorțului este violența verbală.

Ioana nu ar mai fi suportat jignirile din partea lui Ilie și ar fi decis să locuiască singură, în apartamentul său din Mamaia, așteptând aă treacă pandemia pentru a putea ajunge în siguranță la un notar.

Soția lui Ilie Năstase a confirmat afirmațiile primite pe surse de către Click.ro, adăugând că decizia îi aparține în totalitate și explicând în emisiunea de la Antena Stars cum nu poate spune că ar exista dragoste sau respect în povestea de iubire tocmai încheiată. Femeia în vârstă de 44 de ani este de părere că odată ce doi oameni nu se mai înțeleg, nu mai au un motiv să rămână împreună:

„Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, e normal ca fiecare să meargă pe drumul lui. E mai bine așa. E decizia mea și consider că ne prinde bine amândurora acest divorț”, a mărturisit actuala soție a lui Ilie Năstase, potrivit srusei citate anterior.

„Ultima oară ne-am intâlnit chiar astăzi, eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Deși, mi-aș fi dorit să comunice, să îmi dea un răspuns, nu a făcut-o. Din punctul meu de vedere, într-o relație când nu mai există comunicare, încerci, dar dacă nu se poate, asta e. Poate și trecutul lui e de vină. Are mici traume”, a adăugat femeia în vârstă de 44 de ani.

Ioana Simion îl respectă în continuare pe actualul ei soț

Bruneta a recunoscut că îi poartă un respect deosebit lui Ilie și că nu va alege să discute detalii din interiorul mariajului de un an. Ioana recunoaște că îl respectă în continuare pe soțul ei și își dorește să fie corectă față de acesta, având în vedere că a făcut parte din viața ei.

Femeia în vârstă de 44 de ani a mărturisit că pentru ea, nu mai există cale de împăcare, acum fiind deja prea târziu și punctează faptul că relația existentă nu se mai baza nici pe dragoste și nici pe respect.

„Eu zic că el își dorește să ne împăcam, dar este prea târziu acum, din punctul meu de vedere. Tot respectul pentru soțul meu și întotdeauna voi avea cuvinte de laudă la adresa lui. Dar da, ne certam, ca în fiecare cuplu. Chiar am încercat să salvez căsnicia. Am încercat să îl fac fericit așa cum nu a fost niciodată! Atât am putut să duc, că toate au o limită.”, a povestit aceasta în timpul emisiunii de la Antena Stars.

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit la datat de 25 aprilie 2019, după ce faimosul tenisman s-a despărțit de Brigitte Sfăt. Ioana Simion a fost căsătorită o dată, înainte de cununia cu Ilie, iar mariajul a durat 20 de ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:49 - Simulare Bacalaureat 2023. Limba română, prima probă a elevilor de clasa XII-a
07:30 - Zeci de mii de oameni au ieşit în stradă la Tel Aviv după ce premierul Netanyahu l-a demis pe ministrul Apărării
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA