Detalii picante din relaţia amoroasă a lui Codrin Ștefănescu cu Anamaria Prodan. A aflat şi Reghe de ea?

Detalii picante din relaţia amoroasă a lui Codrin Ștefănescu cu Anamaria Prodan. A aflat şi Reghe de ea?
Sursa Foto: Facebook

„Două bucăți de cremene”, așa s-a descris Codrin Ștefănescu pe el și pe Anamaria Prodan în perioada în care cei doi au avut mai mult decât o relație de amiciție. Politicianul a vorbit despre legătura pe care a avut-o cu impresara la jumătatea anilor `90 și spune că amândoi au iubit-o enorm pe regretata artistă Ionela Prodan.

Codrin Ștefănescu, detalii picante despre relația amoroasă pe care a avut-o cu Anamaria Prodan

Codrin Ștefănescu a fost întrebat duminică seară, la Kanal D, dacă Anamaria Prodan l-a părăsit pentru Laurențiu Reghecampf.

„Am fost împreună cu Anamaria prin ’90 când eram puști, din 95 până în ’96, ceva de genul ăsta. Mama o iubea pe Anamaria și maica-sa mă iubea pe mine. La un moment dat nu ne mai suportam, am căzut de acord să ne despărțim. Eram doua bucăți de cremene. Pe vremea aia, ea era vedeta, avea emisiune, era singurul jurnalist de sport femeie. Era nebunie, vorbea despre scoruri, despre pariuri. Când ieșeam cu ea în lume, toată lumea știa de Anamaria Prodan și am rămas într-o relație de prietenie”, a spus Codrin Ștefănescu, citat de Libertatea.

Politicianul spune că acest episod a avut loc cu mult înainte ca ea să îl cunoască pe Laurențiu Reghecampf, cu care impresara acum ar fi în divorț.

„Noi am rămas împreună că frații și până astăzi avem o relație nemaipomenită. Amândoi am iubit-o imens pe Ionela. Amândoi am iubit-o imens pe mama. I-am făcut ultima dată ziua de naștere a Ionelei cu puțin timp înainte de a muri și i-am cântat «La mulți ani» știind că cancerul a mâncat-o și simțea, îi dădeam curaj, îi ziceam, «Hai, mai, Ionele că ești roșie în obrăjori». Mă leagă atât de multe amintiri de Anamaria, sunt prietenii mei și ea și Reghecampf. Eram doi puști frumoși și nebuni și s-a întâmplat cu mulți timp în urmă”, a adăugat Codrin Ștefănescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe