Detaliul rușinos despre Mihaela Rădulescu. Ce studii are, de fapt, Diva de la Monaco

Detaliul rușinos despre Mihaela Rădulescu. Ce studii are, de fapt, Diva de la Monaco
Foto: Facebook / Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute femei din televiziune. A reușit să câștige sume frumușele pe micul ecran din prezentare mai multe emisiuni, pe care le-au urmărit mii se persoane. Totuși, puțini sunt cei care știu ce studii a urmat, de fapt, Diva de la Monaco.

Mihaela Rădulescu a prezentat sau a jurizat numeroase show-uri TV, din care a reușit să câștige sute de mii de euro. Totuși, nu sunt mulți cei care știu că Mihaela Rădulescu a început mai multe facultăți, dar nu a terminat nici una.

Ce studii are Mihaela Rădulescu și când a terminat facultatea

Mihaela Rădulescu a început nici mai mult, dar nici mai puțin de trei facultăți și totuși nu a terminat nici una.

Diva de la Monaco a studiat trei ani la Academia de Educație Fizică și Sport; unul la psihologie și trei la regie, la Facultatea de Artă din cadrul Universității Hyperion, notează Playtech.ro.

Chiar și așa, Mihaela Rădulescu nu pare să fi regretat vreodată că nu a mai terminat facultatea. Mai mult decât atât, Diva de la Monaco a avut numeroase motive de bucurie în viață, iar refinalizarea studiilor nu i-au umbrit momentele de fericire.

S-a bucurat de o carieră de succes în televiziune, fiind considerată o prezentatoare extrem de apreciată, dar și controversată, având în vedere operațiile estetice.

Nici în plan amoros Diva de la Monaco nu a stat rău deloc. A fost căsătorită de trei ori, iar din ultimul mariaj are un băiat care este cea mai mare mândrie.

Viața amoroasă a Mihaelei Rădulescu, căsătorită de trei ori

Prima dată, vedeta de televiziune s-a căsătorit în 1989 cu Bogdan Rădulescu. Acela a fost și momentul în  care și-a schimbat numele de familie. Din Mihaela Țiganu a devenit Mihaela Rădulescu, după numele de familie al soțului.

Povestea de iubire dintre cei doi s-a încheiat și a urmat atunci, evident, și divorțul. Ulterior, Mihaela Rădulescu a spus „da” pentru a doua oară, de această dată partenerul fiind unul dintre cei mai râvniți bărbați din România.

Astfel, Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu se căsătoreau în 1997. Cei doi au divorțat la câțiva ani, iar vedeta de televiziune și-a refăcut viața amoroasă în 2004, cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg.

Împreună cu ultimul soț, Elan, Mihaela are un băiat în fârstă de 17 ani, Ayan. Cuplul a divorțat în 2008, iar de atunci Mihaela Rădulescu nu s-a mai căsătorit, dar a avut relații amoroase.

După divorț, Mihaela Rădulescu a început o poveste frumoasă de dragoste cu Dani Oțil, la adresa căruia a avut întotdeauna doar vorbe frumoase de spus.

Relația dintre cei doi s-a încheiat, distanța fiind unul dintre motivele invocate la acea vremea. Ulterior, Mihaela Rădulescu s-a îndrăgostit de sportivul austriac Felix Baumgartner, alături de care trăiește o poveste de dragoste chiar și în prezent.

Ultima oră
16:57 - Dacian Cioloș, fără o strategie anti-pandemie, deși continuă să invoce criza sanitară pentru a obține voturi / Ministerul Sănătății a fost la USR în fosta coaliție, însă mandatele au fost marcate de controverse
16:31 - Cine e Anastasia Chirillovskaia, de la SuperStar (Pro TV). Carla`s Dreams a spus că este cea mai bună voce pe care a auzit-o în vreun concurs, vreodată!
16:14 - Ioana Constantin (PMP): Frig și sărăcie. Românii nu trăiesc mai bine, ci încearcă să supraviețuiască de la o zi la alta
15:45 - Raed Arafat: Trebuie crescută capacitatea ATI pentru a elibera pacienţii din unităţile de Primiri Urgenţe
15:19 - Nelu Tătaru, previziuni sumbre: Nici măcar n-am ajuns în vârful valului 4. Rata de infectare nu va scădea fără restricții dure
15:04 - Sortiment de maioneză, contaminat cu oxid de etilenă, retras de la vânzare. Cumpărătorii își primesc banii înapoi
14:39 - Marcel Ciolacu, reacție la discursul despre creșterea economică al lui Cîțu: Frig, foame, sărăcie! Reformele ne-au adus înainte de Revoluție
13:54 - 261 de orașe și municipii în scenariul roșu, dintre care 47 au rata de infectare COVID-19 de peste 10 la mie. 212 localități din 1705, în aceeași situație
13:24 - Bilanț COVID: 15.239 de cazuri noi la nivel național. 1,739 de persoane, spitalizate pe secțiile ATI și niciun pat liber
12:46 - Florin Cîțu: Toți romanii vor simți beneficiile creşterii economice. Salariul minim va crește cu 11%, putem să scădem TVA-ul IMM-urilor