Dezvăluiri de ultim moment despre căsnicia Andei Adam. Artista a băgat actele de divorț. Ce se întâmplă acum cu soțul ei

Dezvăluiri de ultim moment despre căsnicia Andei Adam. Artista a băgat actele de divorț. Ce se întâmplă acum cu soțul ei
Sursa Foto: Instagram / Anda Adam

După cinci ani de căsătorie, cântăreața Anda Adama luat o decizie cruntă în privința relației ei, luându-i prin surprindereatât pe fani, cât și pe cunoscuți.

Anda Adam a fost întotodeauna o persoană discretă, și s-a ferit să divulge în public detalii intime din viața ei privată. Cu toate acestea, adevărul despre relația dintre îndrăgita cântăreață și soțul ei, Sorin Nicolescu a ieșit la suprafața. Faimoasa artistă a depus actele de divorț la notar. Vestea aceasta a produs un real cutremur în showbiz-ul românesc.

Dezvăluiri de ultim moment despre căsnicia Andei Adam

Anda Adam și Sorin au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai bine de cinci ani de zile. Cei doi au împreună o fetița, care le moștenește frumusețea, Evelin, în vârstă de 4 ani și jumătate.

În ultimele luni au tot existatzvonuri în lumea artistică, iar pe la colțuri se tot zvonea cum căAnda Adam și soțul său au mai multe probleme în căsnicie și că sunt la un pas de a divorța. La acel moment, informația a fost negată de către solistă, care, însă, nu a negat că are probleme în căsnicie.

“Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris. Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu am să pun pe rețelele de socializare că am divorțat, atunci chiar am făcut-o. Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu îmi place să îmi spăl rufele în public. Ca să concluzionez, am să anunț pe social media atunci când eu și soțul meu nu vom mai forma un cuplu. Toată lumea se ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare”, spunea Anda Adam, în urmă cu câteva luni.

Cu toate acestea, se pare că, recent, cei doi au hotărât că este mai bine să pună capăt mariajului lor. Anda Adam s-a despărțit de partenerul ei de viață și urmează să divorțezeluna viitoare.

Chiar cântăreața este cea care a pus punctul pe i și a hotărât să ia atitudine, au dezvăluit surseleImpact.ro.

Ce se întâmplă acum cu soțul ei?

Potrivit surselorImpact.ro,cântăreațavrea să divorţeze de Sorin, cu care are şi o fetiţă de toată frumusețea.

“S-au despărțit, nu mai formează un cuplu. Locuiesc în aceeași casă de dragul fiicei lor, însă nu mai există apropiere fizică între ei. Luna viitoare vor divorța la notar și tot atunci, Sorin se va muta din locuința Andei. Au stabilit deja detalii despre pensie alimentară, custodie, despre cum vor împărți afacerea cu imobiliarele pe care au deschis-o amândoi. Ea privește totul cu destul de multă detașare, probabil că a și trecut în viața asta prin cumpene care au călit-o. Sorin, în schimb, pare foarte afectat, suferă mult și a făcut tot posibilul ca relația lor să funcționeze. Fiica lor nu știe încă, însă vor trebui să îi explice de ce mami și tati nu mai locuiesc împreună, mai ales că fata este măricică. Vor rămâne, cu siguranță, în relații bune de dragul fiicei lor, însă șanse de împăcare nu prea mai există. S-au spus prea multe acolo, s-au aruncat cuvinte grele”, au dezvăluit persoane din anturajul celor doi, conform sursei anterior citate.

Tags: