Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni

Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni
După naștere, Nicoleta Luciu a reușit să slăbească 35 de kilograme în doar două luni cu o dietă-minune. Foto: Nicoleta Luciu / Facebook

Nicoleta Luciu a reușit să slăbească nu mai puțin de 35 de kilograme în două luni cu o dietă-minune, iar de atunci a avut grijă să-și mențină silueta cu o alimentație sănătoasă și cu sport.

Cum a slăbit Nicoleta Luciu 35 de kilograme

După ce a născut, unii au criticat-o pe celebra brunetă pentru silueta sa. Ea s-a apucat atunci să slăbească și apoi și-a menținut stilul de alimentație sănătos.

Citește și: De ce a lipsit Viviana Sposub de la „Dimineața cu noi”: „V-a zis că e reținută de poliție”

La acea vreme, Nicoleta Luciu a slăbit 35 de kilograme în doar două luni, cu o ajutorul unei diete de 1.000 de calorii pe zi, notează Playtech. Mesele ei conțineau: carne slabă, iaurturi, legume, fructe și brânzeturi. La acestea se adăugau și suplimente nutritive.

De exemplu, pe lista sa de alimente se aflau: 300 g legume, 100 g de carne slabă de pui, pește sau vită, 500 de g de iaurt cu fulgi de grâu germinat, suplimente nutritive esențiale și batoane nutritive.

De asemenea, Luciu a avut grijă să facă sport și să ardă un număr mai mare de calorii decât cel introdus în organism prin alimentație.

Nicoleta Luciu a urmat și un regim raw-vegan

La un moment dat, vedeta a urmat și un regim raw-vegan. Atunci, ea a avut voie doar să fiarbă sau să coacă alimentele.

„Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 1’75.

Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc”, a susținut Nicoleta Luciu, la un moment dat.

Urmăriți B1TV.ro și pe