Cristina Șișcanu a făcut o transformare radicală după ce a slăbit 27 de kilograme. Vedeta a dezvăluit metoda prin care i-a reușit să ajungă la formele de invidiat.
Jurnalista spune că a ținut o dietă, dar nu s-a înfometat și nici nu s-a simâit tentată să consume anumite produse, menționează SpyNews.
„Aoleu, Doamne, toată lumea mă întreabă cum am slăbit! Într-adevăr, m-am îngrășat foarte mult în perioada sarcinii, 25-26 de kilograme, dar m-a ajutat să slăbesc alăptatul. Alăptând slăbești! Organismul consuma în medie cam 500 de calorii pe zi producând lapte. Așa că din start poți să mănânci o ciocolată mare de 500 de calorii, dacă alăptezi, pentru că nu se depune.
Prima etapă presupune detox-ul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente. Am slăbit 5 kg în două săptămâni și jumătate fără să simt foame sau poftă”, spunea Cristina Șișcanu.
Vezi această postare pe Instagram
Regimul alimentar al vedetei
La micul dejun Cristina Șișcanu consumă – 35g cereale integrale +250 ml de lapte 1,5% grăsime sau 250 ml de iaurt 2% grăsime; – 1-2 ouă + 1 avocado (sau o legumă) + 75 g de brânză (nu grasă) sau 100 g de ton in suc propriu. Varianta alternativă este – 50 g carne fiartă sau o cutie de brânză cottage 2% grăsime + o leguma + 2 felii de pâine integrală sau – 1-2 ouă și 1 avocado (sau o altă legumă) cu 75 g de brânză, dar nu grasă ori- 100 g de ton în suc propriu.
„Am voie şi două felii de pâine cu roşii sau cu ardei gras. Se bea: cafea cu lapte 1.5% grăsime, ceai de soc, ceai verde (fără zahăr) și apă”, spunea ea.
La gustare sunt admise maxim 200 g de fruct (nu struguri, nu banană).
Prânzul constă din – 150 g carne de pui sau de curcan sau de vita la grătar sau la cuptor fără ulei + 200 g salata de crudități fără ulei ori – 200 g de peste la grătar sau la cuptor fara ulei + 200g de legume (nu cartofi!) la grătar sau la cuptor sau la abur fără ulei SAU + 125 g orez sălbatic și 300 ml ciorba/supa (să nu aibă cartofi și nu rădăuțeană) + 50 g de crutoane.
Cina vedetei include – Salata asortata cu 200 g de brânză light sau carne (fiarta sau grătar) sau peste (grătar sau la cuptor) bucatele +10-12 măsline + 125 g legume asortate; 200 g de mămăligă + 125 g de brânză (nu grasă, de ex. telemea light); 135 g penne integrale + brânză rasă light (telemea sau mozarella) „Varianta mea preferată”, a punctat Cristina Șișcanu, pe site-ul ei.