Dorian Popa face schimbări radicale! Cântărețul a stabilit deja operația pentru a-și face implant de păr

Dorian Popa face schimbări radicale! Cântărețul a stabilit deja operația pentru a-și face implant de păr
Foto: Instagram

Dorian Popa urmează să ajungă pe mâna medicilor pentru o nouă intervenție, de această dată una estetică.

În trecut, Dorian Popa a făcut un implant de păr în zona frunții. De data aceasta, artistul vrea să-și implanteze fire și în scalp, dar și în barbă, notează Spy News.

Vedeta acordă atenție sporită felului în care arată. Cântărețul își dorește mereu să fie la înălțime, de aceea a recurs anterior la ajutorul medicilor. Dorian Popa și-a făcut un implant de păr în zona frunții, pentru ca firele să fie în linie dreaptă atunci când se tundea scurt, după cum el a zis, dar și-a implantat fire și în barbă, acum el urmează din nou să ajungă pe masa de operație.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Dorian Popa urmează să ajungă pe mâna medicilor

Cântărețul afirmă că deja a stabilit toate detaliile. Astfel, în luna ianuarie a anului viitor, el va ajunge la medici pentru a face un nou implant de păr, la nivelul scalpului. Cântărețul va face această operație, însă își va mai implanta fire și în barbă, deoarece e nemulțumit de felul în care aceasta arată pe partea dreaptă.

„Am stabilit primul implant de scalp, eu până acum nu am avut pe cam implantate fire de păr, ci doar pe frunte, și pe barbă. O să mai umplu și pe obraz, că acesta nu mă satisface pe mine foarte mult”, a zis Dorian Popa.

Cântărețul a fost criticat pentru nasul său

De-a lungul timpului, Dorian Popa a fost des criticat pentru forma nasului său, iar mulți hateri au ținut să-i transmită că ar trebui să-și facă o rinoplastie. Potrivit lui, nu va recurge niciodată la acest gest, pentru că este mulțumit de felul în care arată.

Dorian Popa a suferit o intervenție la nas, deviație de sept, dar a rugat medical să nu-I fie modificată forma nasului.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal