Dorian Popa, situație penibilă în Paris. Vedeta nu a avut bani să-și plătească nota de plată: „Am plecat lăsând lanțul de 24 de grame”

Dorian Popa, situație penibilă în Paris. Vedeta nu a avut bani să-și plătească nota de plată: „Am plecat lăsând lanțul de 24 de grame”
Dorian Popa, situație penibilă în Paris. Vedeta nu a avut bani să-și plătească nota de plată: „Am plecat lăsând lanțul de 24 de grame”. Sursa Foto: Instagram/@eusuntdorian

Dorian Popa este unul dintre cei mai de succes interpreți din showbizul autohton. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că acesta câștigă sume uriașe din Instagram și din YouTube. Cântărețul se bucură de milioane de abonați, iar rezultatele vin deja de la sine. Vedeta poate câștiga bani cât pentru o casă din vizualizări, așa cum a declarat chiar el.

Dorian Popa a trecut prin cea mai penibilă situație

Dorian Popa are o carieră impresionantă în muzică și în TV și se bucură de o comunitate uriașă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu toate activitățile din viața sa.

De curând, cântărețul le-a dezvăluit internauților că a trecut prin cea mai penibilă situație din viața sa, aflându-se într-un restaurant din Paris. Atunci când trebuia să plătească comanda, artistul a observat că nu avea bani la el.

„Am trecut prin cea mai penibilă situație din viața mea. Eram într-un restaurant și când să primesc comanda am văzut că nu aveam bani la mine. Mi-a căzut fața când am văzut că nu merge, pentru că eu nu am portofel la mine, am apple pay pentru că trăim în 2022 și suntem în Franța. Nu știam cum să fac pentru că dacă luam Uber făceam 40 de minute până la hotel ca să mă duc să-mi iau cardul ca să mă întorc să plătesc.

În acel moment nu știam cum să explic că o să mă întorc mâine. Într-un final după ce l-am sunat pe manager care nu era aici și care a spus că nu este o problemă, pot să plec acasă, dar să las buletinul și să mă întorc mâine să plătesc. Ce crezi? Nu aveam nici buletin la mine. Într-un final i-am zis ca în România, m-am simțit ultimul om. Am scos lanțul de la gât, i-am arătat instagramul la ospătar și i-am zis să se uite să vadă că nu am venit aici să fur mâncare. Am plecat acasă, lăsând lanțul de 24 de grame pe o masă de 60 de euro”, a spus Dorian Popa, potrivit radioimpuls.ro.

View this post on Instagram

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian)

Dorian Popa, nouă aroganță: ce și-a cumpărat pentru casă?

Dorian Popa culege de câțiva ani roadele muncii sale și acum își permite să își satisfacă orice capriciu. Vedeta a mărturisit că a dat recent avansul pentru un Lamborghini.

De asemenea, acesta a menționat că a făcut o investiție aparte care o să îl ajute în imaginea sa. Mai exact, actorul și-a achiziționat un aparat de bronzat pe care îl are la câțiva pași în celebra vilă a sa din Domnești.

„Eu înțeleg că nobilimea, că înalta societate este albă la piele, dar mie îmi place bronzat. Să mă bronzez. Eu am crescut la plajă. Pe mine mama mă ducea la plajă ca să scape de mine, din mai până în octombrie.

Normal că sunt obișnuit să fiu bronzat. În București nu ai unde să te bronzezi între betoane și dacă ai mai prins și gustul muncii, cu atât ai mai puțin timp să te bronzezi. De aceea mi-am luat solar acasă.

Este cea mai bună variantă. Dar, ce credeți? Exact cum se întâmplă în proverbe sau în copilărie când aveai jucăria pe care ți-o doreai, parcă îți doreai alta pe care nu o aveai. Ei bine, de când am solar acasă nu mă mai prăjesc în halul ăla. Nu am absolut nicio rată. Nu am credite, nu am nimic”, a povestit el pentru EGO.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
16:16 - Vladimir Putin: Rusia e gata să-și înarmeze aliații din Africa, America Latină și Asia cu cele mai moderne tipuri de arme, folosite deja de mai multe ori în lupte reale
16:10 - Adrian Negrescu: Românii vor să meargă în vacanțe pe litoral, dar ai nevoie de infrastructură și de servicii. Oamenii vor să simtă că banii pe care îi dau la 3-4 stele se traduc în servicii de calitate (VIDEO)
16:08 - Efectele crizei din Rusia: moldovenii şi cetăţenii altor regiuni ex-sovietice părăsesc Rusia cu zecile de mii
15:53 - Vitali Klitschko spune că a fost amenințat de biroul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski: „Am fost și rămân ceățean al Ucrainei, nu am alte pașapoarte”
15:37 - Specialiştii militari de la ISW: Putin are două priorităţi în războiul deschis Ucrainei
15:26 - Liberala milionară de la Ministerul Digitalizării. Oana Babagiu are 11 locuințe, dintre care două în Spania, și e asociată la un coafor din Londra, promovat în țară de Ana-Maria Prodan. Legătura cu Rareș Bogdan
15:14 - (UPDATE) Războiul din Ucraina, 15 august: Zelensky i-a demis pe șefii departamentelor Serviciului de Securitate al Ucrainei(SBU) din regiunile Kiev, Lvov și Ternopol.
15:04 - Patrick Mouratoglou, după victoria Simonei Halep de la Toronto: „Nu am mai văzut niciodată o națiune care își susține atât de tare campioana, peste tot în lume”
14:47 - Scriitorul Stephen King despre Trump: „Un sociopat care a încercat să răstoarne democraţia americană”
14:37 - 2.254 de cazuri noi de COVID-19, la circa 9.000 de teste efectuate / Rată de infectare de 7,67 în București