Elena Chiriac spune adevărul despre Cucu: „L-am rugat încă de când am venit acasă, de câteva ori, să clarificăm situația”

Elena Chiriac spune adevărul despre Cucu: „L-am rugat încă de când am venit acasă, de câteva ori, să clarificăm situația”
Foto: Instagram

Elena Chiriac, finalista de la Survivor România 2022, a vorbit despre cele mai recente declarații făcute de Cucu pe seama relației lor.

În vremea în care Elena Chiriac se afla la Survivor România, Cucu de la Noaptea Târziu a menționat despre o presupusă relație intima cu frumoasa sportive. Acum Elena a decis să lămurească, definitiv, situația, explicând că totul este o invenție, o minciună, a fostului ei amic.

Ce a spus Elena Chiriac despre relația cu fostul concurrent de la Survivor, Cucu

„A existat, într-adevăr, o relație de prietenie care s-a concretizat, cumva, la Untold. Ulterior, am stat și am vorbit luni de zile la telefon, dar ceea ce vreau să spun  este faptul că nu a existat o relație între mine și Elena Chiriac”, a spus Cucu de la Noaptea Târziu.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Elena Chiriac (@elennaq)

Sportive așteaptă scuze publice de trei luni, dar încă nu le-a primit.

„Am văzut că tot revine cu declarații pe acest subiect. L-am rugat încă de când am venit acasă, de câteva ori, să clarificăm situația asta, odată pentru totdeauna, public, iar el a tot spus că se va ocupa. Dar nu a avut timp să se ocupe. Suntem în punctul în care eu am tot încercat să îl menajez și pe el, dar asta până când ies, acum public, și clarific situația asta. El nu și-a cerut nici scuze, nu a clarificat situația…”, a declarant Elena Chiriac, în exclusivitate pentru Fanatik.

Elena Chiriac a subliniat că discuțiile purtate cu el pe acest subiect nu au avut rezultate.

„Am discutat pe tema asta (a relație lor, n. red.) cu el, dar nu ne-am înțeles. El îmi spune mie că e vina presei, dă vina pe presă, în condițiile în care el a dat un interviu, video, în care, cu cuvintele lui, spune că noi am avut o relație.

Ceea ce nu e adevărat, dar e vina presei că el a spus asta. Și nu cred că se poate defini altfel o relație intimă, să înțeleagă careva altceva”, a adăugat Elena Chiriac.

Elena Chiriac își dorește să nu mai audă minciuni de la Cucu

Sportive încearcă de câteva luni să demonteze o afirmație cu privire la relația pe care ar fi avut-o cu Cucu.

„Asta este ceva personal, pot spune, nu vreau să îmi spăl rufele în public chiar în halul ăsta (la un proces, n. red.). Dar aș fi vrut de la Cucu, de 3 luni deja, de când am venit acasă, să clarifice situația. Și să își repare greșeala, atât cât se mai putea.. Aș vrea, de acum încolo, să nu mai mintă cu nimic legat de mine”, a mai precizat Elena Chiriac.

De asemenea, Elena Chiriac a ținut să precizeze câteva lucruri și despre noaptea de la Untold.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de cucugram🦁 (@cucu.gram)

„El nu a interpretat greșit acea noapte de la Untold, el a știut întotdeauna care era situația dintre noi.

Am fost prieteni, ne-am distrat ca orice prieteni la Untold. Dar am făcut o poză împreună, ca prieteni, de acolo oamenii au întrebat dacă e mai mult decât atât, iar el a ales să mintă. Dar niciodată nu i-am dat de înțeles mai mult decât ceea ce a fost.

Tata e revoltat, e și normal, mai ales că cineva inventează o relație cu fiica lui și insită, și insistă și nu o lămurește nici când îi sunt demontate afirmațiile mincinoase”, a mai precizat Elena Chiriac.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)