Eliza Iliescu a aflat cine este tatăl ei! Ce a răspuns Adriana Iliescu atunci când fiica sa i-a pus marea întrebare

Eliza Iliescu a aflat cine este tatăl ei! Ce a răspuns Adriana Iliescu atunci când fiica sa i-a pus marea întrebare

Adriana Iliescu, cunoscut și drept cea mai bătrână mamă din România, a primit de-a lungul timpului întrebări de la fiica ei, cu privire la cine este „tatăl”. Mama Elizei i-a răspuns într-un final, iar adolescenta ar fi aflat concret și adevărul cu privire la cine este tatăl ei.

În vârstă de 83 de ani, Adriana Iliescu a devenit cea mai bătrână mamă din România. În 2005, la vârsta de 67 de ani, ea a adus-o pe lume pe Eliza, după o serie de tratament FIV. Mai multe imagini în galeria foto de AICI!

Ce spune Adriana Iliescu despre tatăl Elizei

Adriana Iliescu a găsit rapid răspunsuri și i-a explicat că bărbatul s-ar fi aflat în străinătate. Totul s-a petrecut în vreme când Eliza Iliescu avea doar 14 ani.

M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, a povestit Adriana Iliescu, potrivit Cancan.ro.

Cum a reacționat adolescenta când a aflat adevărul

Eliza Iliescu are acum 17 ani, iar vârsta adolescenței a făcut-o să știe din ce în ce mai multe lucruri legate de corpul uman, așa că ar fi venit și timpul ca mama ei să îi spună adevărul cu privire la familia din care provine.

Eliza a primit explicațiile mult așteptate cu privire la cine este tatăl ei! Femeia care a devenit mamă la cea mai înaintată vârstă, în România, i-a explicat procedeul pas cu pas. Potrivit unor surse apropiate familiei, pentru Eliza a fost un moment extrem de greu, dar într-un final a fost nevoită să accepte cum a venit pe lume, scrie Cancan.

Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari. A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își vă cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă.

Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Elizei a fost nevoită să accepte în cele din urmă. Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede că pe o figură paternă”, a povestit o sursă apropiată familiei, pentru Cancan.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari