Ellen DeGeneres a fost acuzată de bullying față de un copil de 11 ani. „Doar o persoană îngrozitoare se poate purta astfel”

Ellen DeGeneres a fost acuzată de bullying față de un copil de 11 ani. „Doar o persoană îngrozitoare se poate purta astfel”
sursa Foto: Instagram

Ellen DeGeneres a fost acuzată de bullying. Vedeta, în vârstă de 62 de ani, ar fi avut un comportament neadecvat, acum 40 de ani, față de un copil de 11 ani. La vremea respectivă, prezentatoarea TV nu era celebră și lucra pentru agenția de recrutare a mamei băiatului din New Orleans. Ben Gravolet a făcut publice aceste aspecte din copilăria sa, care o vizează în mod direct pe Ellen DeGeneres, tocmai acum.

Ellen DeGeneres, critici și jigniri la adresa unui băiat de 11 ani

Ben Gravolet a dezvăluit că, pe vremea în care avea doar 11 ani, a trebuit să îndure jignirile și criticile lui Ellen DeGeneres, pe când aceasta lucra la agenția de recrutare a mamei lui, potrivit Daily Mail.

„Eu ma duceam, după școală, la biroul mamei, unde lucra Ellen. Ea râdea mereu de mine, îmi spunea că sunt prea gras. Iar când încercam să-mi fac temele, tot acolo, la birou, îmi spunea că sunt prost. Până și de modul în care mă îmbrăcam se lua. Eram doar un băiat și ea era o femeie matură căreia îi plăcea să mă vadă cum devin vizibil supărat. Nu cred că există vreo scuză pentru asta. Eram un copil fără apărare. Ce puteam să îi răspund înapoi? Are un efect dacă cineva superior ție și mult mai în vârstă îți spune ”ești gras. Ar trebui să mai slăbești, îndesatule”. Am fost mereu conștient de greutatea mea și jignirile doar au înrăutățit situația”, a povestit Ben Gravolet.

Ben Gravolet își aduce aminte de un episod în care vedeta l-a făcut să se simtă foarte prost.

„A fost un incident pe care nu-l pot uita. Într-o zi, stăteam lângă biroul la care DeGeneres lucra și desenam ceva. Ea ma privea cu o atitudine arogantă și-mi zicea ‘Cred că ar fi arătat foarte bine ce ai făcut acolo, dacă ai fi știut să desenezi’. Atunci m-am simțit extrem de prost”, a mai mărturisit bărbatul.

Mama lui Ben Gravolet a aflat tot acum aceste amănunte. Femeia în vârstă de 62 de ani spune că adcă ar fi știut atunci cum se comporta Ellen DeGeneres cu fiul ei, ar fi concediat-o pe loc.

„Dacă știam, aș fi concediat-o pe loc! I-aș fi tras o mamă de bătaie zdravănă și aș fi dat-o afară. Doar o persoană îngrozitoare se poate purta astfel cu un copil de 11 ani”, a declarat aceasta.

Despre Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres este o actriță și moderatoare americană.

S-a remarcat prin activismul pentru drepturile persoanelor LGBT, ea însăși având o altă orientare sexuală. Este căsătorită, din 2008, cu actrița americană Portia de Rossi. Este gazda emisiunii „The Ellen DeGeneres Show”.

Ellen DeGeneres a jucat în sitcomul Ellen din 1994 până în 1998, după care a devenit gazda emisiunii The Ellen Degeneres Show din 2003 și până în prezent.

Ellen DeGeneres a fost gazda premiilor Grammy, Emmy și Oscar. Vedeta este autoare a trei cărți, are propria companie de înregistrări, Eleveneleven. De asemenea, a câștigat 13 premii Emmy, 14 People”s Choice Awards, precum și alte premii pentru actele de caritate pe care le-a făcut.