Elon Musk nu este singurul excentric. Top 10 nume ciudate pe care le poartă copiii vedetelor

sursa Foto: hepta.ro / Zuma Press / Suzanne Cordeiro

Cum bine știți, antreprenorul miliardar Elon Musk a anunțat că a devenit din nou tată. Iubita sa de origine canadiană, Claire Boucher, cunoscută sub numele de Grimes, a adus pe lume un băiețel. Însă, ceea ce i-a uimit pe mulți este numele pe care Elon Musk a ales să i-l dea copilului: X Æ A-12 Musk.

În acest context, antreprenorul nu este singurul care a ales un nume nonconformist pentru copilul său. De-a lungul timpului, vedetele au optat pentrunume tot mai ieșite din comun pentru pruncii lor,de la nume de țări sau orașe, la nume de personaje din cărți. Cu toate acestea, cu siguranță fiecare alegere are și o semnificație.

Top 10 nume ieșite din cumun pe care le poartă copiii vedetelor

North, Saint, Chicago și Psalm (Nord, Sfânt, Chicago și Psalm)

Numele primului copil al lui Kim Kardashian și Kanye West este North. Fetița, care s-a născut pe 15 iunie 2013, a primit numele de familie al tatălui, West. Prin urmare, pe fată o cheamă North West, care înseamnă Nord Vest.

Părinții au explicat presei alegerea făcută. Cei doi au susținut că „north”(engl. „nord”) înseamnă putere și semnifică cel mai înalt punct.

Kim Kardashian și Kanye West nu s-au oprit aici și au ales să îl numească pe cel de-al doilea copil al lor Saint (Sfânt). Părinții au explicat de ce au ales acest nume. Kim și Kanye au declarant că sunt un cuplu ales de Dumnezeu, iar fiul lor nu putea fi decât un semn trimis de divinitate.

Ca să păstreze tradiția numelor ieșite din comun, cei doi și-au numit cel de-al treilea copil, o fetiță, Chicago.

Tot în această notă, al patrulea copil, care s-a născut pe 10 mai 2019, poartă numele de Psalm.

True (Adevărat)

Khloé Kardashian și Tristan Thompson au ales să își numească fata True, care înseamnă „adevărat”, în traducere din limba engleză. Micuța s-a născut pe 12 aprilie 2018, iar părinții ei pur și simplu o adoră.

Axl

Fiul cântăreței Fergie și al lui Josh Duhamel a venit pe lume pe data de 29 august 2013. Artista a ales să își numească fiul Axl Rose, de unde este evident faptul că Fergie este o mare fană a trupei Guns N Roses.

Tennessee

Reese Witherspoon și Jim Toth și-au numit primul copil Tennessee. Motivul care stă în spatele acestei alegeri s-ar putea să fie faptul că vedeta este crescută în statul american Tennessee. Reese Witherspoon mai are doi copii cu fostul soț, Ryan Phillippe: Ava și Deacon.

India

Actorului Chris Hemsworth este căsătorit cu Elsa Pataky, o actriță de origine spaniolă din partea tatei și română și maghiară din partea mamei. Cei doi au împreună o fată pe care au ales să o boteze India Rose.

La momentul resprectiv, actorul a declarat referitor la numele ales că „a fost doar un nume care ne-a plăcut”.

Kal–El

Nici Nicholas Cage nu se dă în lături atunci când vine vorba de nume care nu au cum să nu își atragă atenția. Actorul și-a numit băiatul după numele original al lui Superman.

Mare fan al benzilor desenate, Nicholas Cage și-a schimbat chiar propriul nume. a renunțat la numele real de familie (Coppola) pentru Cage. Acesta a fost inspirat de Luke Cage, din benzile desenate Marvel.

Apple (Măr)

Gwyneth Paltrow a decis că cel mai potrivit nume pentru fata ei este Appple. Aceasta și-a argumentat decizia spunând că merele sunt dulci, exact ca fiica ei. De asemenea, aceasta a mai afirmat că a vurt să aleagă un nume cu rezonanță biblică, care să fie curat și adorabil.

Gwyneth Paltrow are doi copii cu solistul Coldplay, Chris Martin.

Aceasta a ales tot un nume cu semnificație biblică și pentru fiul ei, Moise.

De asemenea, „Moise” este titlul unei melodii pe care Chris Martin i-a dedicat-o lui Gwyneth Paltrow, cu câteva zile înainte de a se căsători cu ea.

Moroccan (Marocan)

Mariah Carey și Nick Cannon și-au numit fiul Moroccan Scott. Există și o explicație pentru această alegere. Cei doi au afirmat că au ales numele pornind de la apartamentul în care locuia Mariah Carey în New York. De asemenea, acesta este locul în care Nick cannon a cerut-o în căsătorie pe cântăreașă în anul 2008.

Bronx Mowgli

Fiul lui Ashlee Simpson și Pete Wentz s-a născut pe 20 noiembrie 2008. Acesta a primit numele de Bronx Mowgli. Primul numele coincide cu numele unui cartier din New York, iar Mowgli este și numele personajului principal îndrăgit de toată lumea din Cartea Junglei.

Zuma

Cel de-al doilea copil al cuplului Gwen Stefani – Gavin Rossdale s-a născut pe 21 august 2008 și a primit numnele de Zuma Nesta Rock Rossdale.

Ultima oră
18:44 - Sorin Cîmpeanu nu exclude varianta școlii online, după terminarea vacanței: Soluția va fi anunțată cel târziu vineri, 5 noiembrie, pentru luni, 8 noiembrie. Totul depinde de situația epidemiologică (VIDEO)
18:27 - Haos în învățământ. Sorin Cîmpeanu, despre situația școlilor private: A fost o neînțelegere în plan juridic. Regret confuzia, ea va trebui reglată urgent (VIDEO)
18:09 - Sorin Cîmpeanu: România nu e pregătită de predarea online, dar trebuie să fie. Avem 1,3 miliarde pentru digitalizarea educației (VIDEO)
18:02 - Italia: Un bărbat arestat la domiciliu a cerut transferul în închisoare că nu-și mai suportă nevasta
17:46 - Adrian Streinu Cercel: Ar trebui să începem să testăm la fiecare scară de bloc (VIDEO)
17:27 - Adrian Streinu Cercel: Ne aşteptăm ca numărul pacienţilor COVID să crească. Rezultatele restricţiilor se văd în medie după 6 săptămâni (VIDEO)
17:02 - Florin Cîțu: Cei de la USR și PSD să arate că pot lăsa deoparte interesele politice. Noi am dovedit responsabilitate și dorința de a găsi soluții
16:53 - Dani Oțil și-a botezat băiețelul. Imagini emoționante cu scufundarea micuțului în cristelniță (VIDEO)
16:47 - Consiliul Elevilor, reacție la deciziile contradictorii privind şcolile private: Măsuri fără cap şi fără coadă, neglijență, o eroare inadmisibilă, o atitudine iresponsabilă care generează discriminare
16:25 - Dan Vîlceanu anunţă creşterea pensiilor de la începutul anului viitor: Cred că procentul va fi undeva în jur de 6% / Și alocațiile vor fi majorate