Facturile mari la curent nu o lasă pe Tora Vasilescu să se bucure de bătrânețe: „Am o pensie de rușine, o pensie de la teatru. Nu pot să plătesc”

Facturile mari la curent nu o lasă pe Tora Vasilescu să se bucure de bătrânețe: „Am o pensie de rușine, o pensie de la teatru. Nu pot să plătesc”
Sursa Foto: Facebook

Și-a dedicat întreaga viață scenei teatrului și, în general, carierei sale de actriță, însă după ani întregi de muncă, marea artistă Tora Vasilescu a ajuns în situația în care pensia de care beneficiază să nu-i ajungă nici măcar pentru achitarea facturilor.

Tora Vasilescu, copleșită de factura la energia electrică

Tora Vasilescu se numără printre vedetele care au primit facturi uriaşe la energie electrică şi susține că nu-i ajunge pensia pentru a o plăti.  Ultima factură primită de actriță este de 7.000 de lei, iar pensia acesteia nu acoperă nici măcar jumătate din sumă, potrivit Fanatik.

„România a fost clădită de strămoșii noștri, de părinții noștri, de noi, de generația mea. Nu e normal să am o pensie atât de mică. Eu nu pot din pensie să plătesc factura, nu există. Am o pensie de rușine, o pensie de la teatru. E adevărat că m-am pensionat…așa a fost legea pentru mine … la 50 de ani.

Erau salariile atât de mici că am zis că fac colaborări. Și într-adevăr, am făcut cu Pro TV-ul multe seriale…și mă bazez pe pensie, 2350 de lei, de la teatru. O rușine, mi-a venit ultima factură pe două luni 7000 de lei, 70 de milioane vechi. Nu e normal să plătești din urmă”, a declarat Tora Vasilescu, pentru sursa citată.

În ultima perioadă, Tora Vasilescu a avut ca principală sursă de venit pensia, nu a mai participat nici la spectacole, nici la diferite emisiuni.

„Nu mai pot face colaborări, că nu îmi mai permite sănătatea și poate nici subiectele nu mă atrag. Cel mai mult am fost vara asta la Festivalul Filmului Românesc, la Iași, la Câmpulung. Oamenii s-au străduit din puținul pe care-l au, pentru că să știți că nu vin sponsorii să arunce cu banii.

În general, sunt niște fete tinere care se duc și se umilesc pe la diverse întreprinderi și la diverși patroni și totuși s-a făcut. Când am ieșit pe stradă, este incredibil. Ce simpatie și toți vor poze să facă…Nici n-am crezut vreodată că o să apuc această vârstă și datorită filmelor care s-au tot redat, a serialelor, să fie atâta simpatie. Și încerc să-mi țin respectul față de mine în primul rând”, a mai spus aceasta.

Urmăriți B1TV.ro și pe