Familia lui Mihai Constantinescu, parastas de un an de la moartea îndrăgitului artist (VIDEO)

Familia lui Mihai Constantinescu, parastas de un an de la moartea îndrăgitului artist (VIDEO)
foto: Facebook

A trecut un an de când Mihai Constantinescu s-a stins din viață, după cinci luni petrecute în comă, în urma unui stop cardio-respirator. Rudele și apropiații artistului au organizat un parastas plin de flori, dar și de lacrimi și suspine adânci.

S-a împlinit un an de la moartea lui Mihai Constantinescu

Marți, 27 octombrie, s-afăcut un an de zile de la moartea celui mai apreciat artist de la noi. Familia luiMihai Constantinescu.este îngenuncheată de durere.

Regretatul artist a murit pe data de 29 octombrie2019, la vârsta de 73 de ani. Acesta și-a petrecut mai mult de cinci luni pe patul de spital, în comă. Apropiații s-au rugat neîncetat pentru însănătoșirea lui. Acesta părea că își revine, dar la scurt timp starea lui s-a alterat treptat, murind în cele din urmă.

Sâmbătă, soția artistului, Simona Constantinescu, a organizat un parastas în memoria celui care i-a încântat pe români de-a lungul timpului cu melodiile sale. Chiar de la primele ore ale dimineații, aceasta a ajuns la biserică, împreună cu mai mulți membri ai familiei. Femeia a împărțit pachete de pomană la biserică și la cimitirul în care este îngropat celebrul artist.

De asemenea, cavoul familei Constantinescu, unde își dorm somnul de veci atât sora, cât și părinții cântărețului, a fost acoperit de către rude și prieteni cu buchete imense de flori.

Discursul preotului i-a emoționat până la lacrimi pe cei prezenți la parastasul de un an al lui Mihai Constantinescu.

În ce haine a fost înmormântat artistul

Mihai Constantinescu a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar din Capitală, cu onoruri militare, iar familia, prietenii, colegii de breaslă, dar și mulți fani, i-au fost alături pe ultimul drum.

La momentul respectiv, familia a decis ca regretatul artist să fie îmbrăcat în costum negru și ca sicriul să fie închis, după cum a mărturisit nașa lui Mihai și a soției sale,Simona Secrier.

”Mihai a fost îmbrăcat în costum. Negru. Dar normal că am decis să fie închis sicriul… Vă dați seama, după aproape șase luni de comă, cu puține momente în care a fost conștient, momente care ne-au dat speranțe, Mihai mai era doar o umbră a ceea ce a fost”, a spusMarilena Adam, nașa lui Mihai Constantinescu și a Simonei, potrivitwowbiz.ro.

Simona Secrier, dar și fosta soţie a cântărețului, Mihaela, au fost devastate de durere. Au plâns încontinuu şi cu greu au reuşit să se ţină pe picioare, în timpul înmormântării.

Parastas de un an pentru Mihai Constantinescu

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)