Familia Măruță a sărbătorit Ziua Națională a României. Vedetele au venit cu surprize pentru români

De Ziua Națională a României, Andra a pregătit un cadou special.

Andra și Cătălin Măruță au postat mesaje speciale cu ocazia Zilei Naționale a României. Cei doi au mărturisit că au sentimente deosebite față de țară în care s-au născut.

Fanii Andrei, răsfățați de vedeta

Andra a venit cu o surpriză specială pentru toți cei care o urmăresc. Vedeta a interpretat trei piese prilejuite sărbătorii. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

„La mulți ani, România! Azi merită să sărbătorim toți oamenii care ne fac sa vrem să fim mai buni și toate locurile care ne fac sa visăm! România este tot ce este mai bun in jurul nostru! V-am lasat ceva frumos in BIO! Aveti link-ul pregatit!”, a scris Andra pe rețelele de socializare.

Citește și Cum a ajuns Cătălin Botezatu să fie favoritul Elenei Ceaușescu? Ce îi leagă pe cei doi

Prestația artistei a stârnit un val de comentarii pozitive. Fanii au scris sute de mesaje și au apreciat talentul vedetei.

Citește și Cine o creşte, de fapt, pe Josephine, fiica lui Smiley şi a Ginei Pistol

Soțul Andrei a venit cu un mesaj special

Cătălin Măruță, de asemenea, nu a putut să se obțină și a venit cu un mesaj emoționant. Prezentatorul susține că oamenii trebuie să fie mai optimiști.

„La mulți ani, România! Avem atâtea motive sa iubim acest loc pe care îl numim ‘acasă’ încât azi va invit să fiți optimiști și să sărbătorim! Să nu uităm: noi facem locul mai bun, zi de zi, faptă cu faptă!”, a scris Cătălin Măruță pe Instagram.

Citește și Ramona Bădescu și-a sărbătorit ziua. Vedeta arată de milioane, la 53 de ani