Familia regală britanică, încântată că Meghan Markle n-a venit la înmormântarea Prinţului Philip: „Nu doreau să iasă circ”

Familia regală britanică, încântată că Meghan Markle n-a venit la înmormântarea Prinţului Philip: „Nu doreau să iasă circ”
Foto: Hepta - Alpha Press / Alpha Press

Membrii familiei regale britanice au fost „încântaţi” că Meghan Markle nu a venit la înmormântarea Prinţului Philip, în aprilie, arată noua parte a biografiei neautorizate a Ducilor de Sussex.

Meghan Markle, deloc pe placul unor membri ai Casei Regale britanice

Omid Scobie şi Carolyn Durand, autorii ”Finding Freedom”, au scris că Meghan ar fi vrut să-l însoțească pe Harry la înmorântarea Prințului Philip, dar medicii au sfătuit-o să nu facă acest lucru din cauza sarcinii ei avansate. Meghan era atunci însărcinată cu Lilibet, iar zborul cu avionul putea fi periculos, amintește Daily Mail.

„Într-adevăr, se spune că mai mulţi membri ai familiei regale au fost încântaţi că Meghan a rămas în California pentru că nu doreau să iasă… circ”, scrie în noul capitol, inclus într-o ediţie broşată a cărţii Finding Freedom, ce va fi publicată pe 31 august.

Informația a fost confirmată de un apropiat al Casei Regale, care a spus că unii membri ai familiei se așteptau ca ducesa să se dea în spectacol.