Femeia cu cele mai mari buze din lume se pregătește de o nouă intervenție estetică. Uite ce rezultate își dorește să obțină

Andrea Ivanova, o tânără din Bulgaria, cunoscută pentru faptul că are cele mai mari buze din lume se pregătește să treacă din nou pragul mediului estetician.  Următoarea procedură de mărire a buzelor va fi cea cu numărul 27 și va reprezenta un cadou de Crăciun.

Femeia în vârstă de 24 de ani, originară din Sofia, vrea să arate ca o păpușă Bratz.

Pentru a-și atinge obiectivul, ea a suferit recent o procedură de alungire și conturare a feței în valoarea de 500 de lire sterline, pentru a-și modifica forma bărbiei și a maxilarului.

Buzele mari nu numai că i-au sporit încrederea în sine, ci au atras, de asemenea, atenția a mii de internauți, deoarece Andrea postează frecvent fotografii în care își etalează aspectul neobișnuit.

Femeia cu cele mai mari buze din lume primește regulat cadouri de la urmăritorii de pe Instagram

Ivanova este urmărită de aproape 9000 de oameni, doar pe pagina de Instagram, iar aceștia o încurajează să continue intervențiile costisitoare. Mai mult, ea a primit numeroase oferte de călătorii, dar și sume importante bani de la urmăritorii generoși.

Mulți bărbați din întreaga lume îmi scriu pe rețelele mele de socializare, oferindu-mi bani, excursii și invitându-mă la întâlniri tot timpul”, spune Andrea Ivanova, potrivit dailymail.com.

Următorii pași care o vor ajuta să semene și mai mult cu o păpușă Bratz vor include mai multe intervenții chirurgicale care îi vor modela și mări pomeții.

În ciuda faptului că și-a deformat aspectul facial, Andrea nu este îngrijorată de efectele pe care le-ar putea avea intervențiile ulterioare.

„Îmi plac mult și mă simt foarte bine cu buzele mari. Foarte curând voi face noi proceduri pentru mărirea buzelor și a obrajilor”, afirmă ea.

Ultima oră
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani
18:26 - Suedia nu mai fuge de virus: a fost eliminată obligativitatea prezentării testului COVID la intrarea în țară
18:15 - Laurențiu Reghecampf, umilit de Anamaria Prodan: El săracul are minte cât furnica. A ajuns de râsul țării. Îl vor fetele doar cât are bani