Fiica Andreei Esca s-a distrat cu familia iubitului. „Gianluca Vacchi de Moldova”, Mario Fresh și Alexia Eram, la plajă în Mamaia!

Fiica Andreei Esca s-a distrat cu familia iubitului. „Gianluca Vacchi de Moldova”, Mario Fresh și Alexia Eram, la plajă în Mamaia!
Foto: Instagram

Zilele trecute, Mario Fresh și Alexia Eram au dat căldura tropicală din Capitală pe o repriză de relaxare pe plajă. Însoțit de mai mulți prieteni, dar și de părinți, artistul a convocat „brigada” pe nisipul de la Asylum. A urmat o bălăceală pe cinste, dar și momente romantice între cei doi îndrăgostiți, totul sub privirile viitorului cuscru al Andreei Esca, Mihai Gălățeanu.

Părinții lui Mario Fresh, care locuiesc de o bună perioadă de timp în Tenerife, s-au întors în România pentru a-și vedea fiul și pentru a petrece o scurtă vacanță alături de el și de iubita acestuia, Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Cel care a atras atenția pe plajă a fost, culmea, tatăl cântărețului, care seamănă izbitor cu un italian celebru, informează Replica.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Mario Fresh (@goldenboymario)

„Gianluca Vacchi” de Moldova este Mihai Gălățeanu

De data aceasta, în centrul atenției a fost tatăl lui Mario Fresh. Analizându-i profilul, se observă că este, fără nicio exagerare, sosia Gianluca Vacchi! Cei doi seamănă perfect la față, au tatuaje, dar și fizicul lucrat, deși ambii au trecut de 50 de ani. Mihai Gălățeanu este născut în zona Moldovei, la Iași, în timp ce cunoscutul DJ în Italia, la Bologna. Aceasta este diferența dintre cei doi.

Gianluca Vacchi are o avere de 450 milioane de euro, în timp ce Mihai Gălățeanu lucreaz la acest aspect. La Mamaia, “Gianluca Vacchi” de Moldova s-a relaxat mereu în apropiere soției sale, Claudia.

Foto: Cancan

Soții Gălățeanu au afacere în Tenerife

Mihai și Claudia Gălățeanu, părinții lui Mario Fresh, conduc o afacere în Spania. Acolo și-au achiziționat, de altfel, și o casă, iar în România revin ocazional.

Gianluca Vacchi este un milionar Italian, cunoscut pentru stilul său de viață extravagant. De la 25 de ani a început să se ocupe de afacerile familiei și a preluat companiile, restructurându-le. Noul stil de viață este exact ce i-a trebuit.

„La 45 de ani am realizat că lumea nu mai are să îmi ofere nimic. Nu mai sunt interesat să câştig bani deloc, acum sunt interesat de lucrurile care mă fac curios”, a dezvăluit Gianluca Vacchi.

Mario Fresh încă nu planifică nunta

Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună din iulie 2016. Artistul a fost primit cu brațele deschise de familia Andreei Esca, deși, la începutul relației cu Alexia a spus că avea ceva emoții cu privire la mama iubitei sale.

„Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză.

Nu m-am apucat să învăț franceză. M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17 ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine”, a povestit Mario Fresh într-un interviu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
11:13 - Australia renunță la imaginea Reginei Elisabeta a II-a de pe bancnote / Ce design a anunțat Banca Centrală a țării
11:13 - Misiuni umanitare pentru două aeronave Spartan ale Forțelor Aeriene: Un român adus din Germania la Spitalul „Bagdasar Arseni”. Un minor transferat la Palermo
11:00 - Pentagonul spune că este puțin probabil ca Ucraina să recupereze Crimeea
10:57 - Vasile Dîncu (PSD): Cred că Ligia Deca va avea înțelepciunea să revină asupra deciziei de a retrage atribuțiile lui Florin Lixandru, altfel suntem obligați să cerem demisia ministrului Educației
10:46 - Serena Williams, presată de tatăl ei să revină în circuit. Va mai juca vreodată americanca tenis?
10:38 - Furie după ce Shell a obținut profituri record de 40 de miliarde de dolari pe fondul creșterii prețurilor la gaze naturale
10:38 - Rona Hartner își dorește o nouă relație: „Aș mai divorța și de 1000 de ori, dacă ar fi nevoie”. Actrița încă mai crede în căsătorie
10:31 - Benzina și motorina s-au ieftinit ușor / Care este prețul carburanților, 2 februarie 2023
10:24 - 25% din veniturile românilor s-au dus pe mâncare și băutură. Adrian Negrescu: Prețurile au crescut foarte mult și nivelul salarial în România a rămas în urma inflației. Puterea de cumpărare va continua să scadă (VIDEO)
10:09 - Israel a efectuat lovituri aeriene asupra Fâșiei Gaza, la câteva ore după ce a interceptat o rachetă trasă de pe acest teritoriu palestinian